Marlborough Pinot Noir

Druerne til denne spændende rødvin fra New Zealand udblødes i fire dage inden gæringen, og efter den malolakt...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Druerne til denne spændende rødvin fra New Zealand udblødes i fire dage inden gæringen, og efter den malolaktiske gæring lagrer ca. 60% af vinen på franske egefade i ni måneder, mens resten lagrer på rustfrit stål. Resultatet er en vin, der er mørk rubinrød i glasset og har en aroma af mørke bær med noter af eg. Smagen er blød og fyldig med tydelige toner af jordbær, hindbær, kirsebær og chokolade. Tanninerne er bløde, syrebalancen god, og eftersmagen er lang med noter af toastet eg. Server den ved 16-17°C til fx pizza, ost, fjerkræ, kalv og gris.

Om producenten


Riverlands Winery i Marlborough blev grundlagt i 1996 af Kim Crawford, og druerne til hans vine kommer fra marker på sydøen, Marborough og Central Otago. Udover druer fra egne marker køber vingården også kvalitetsdruer fra vinbønder i de samme områder.
Se mere