Pater Sangiovese

En ren Sangiovese med den smag, man kender og elsker fra Toscana. Vinen er lagret 3 måneder på fade, 3 månede...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

En ren Sangiovese med den smag, man kender og elsker fra Toscana. Vinen er lagret 3 måneder på fade, 3 måneder på ståltank og 2 måneder i flasken, før den frigives. Resultatet er en mørk rubinrød vin der er blød og frugtrig. Duft og smag er klassisk Sangiovese med frugtsmag af hindbær og blomme samt noter af både chokolade/vanilje og lakrids. Eftersmagen er frisk og domineret af noter af enebær. Serveres ved 16-18°C og er en oplagt følgesvend til lyst fjerkræ, kalv, gris, pasta og ost.

Om producenten


Frescobaldi-familien har produceret vin i mere end 700 år. I år 1300 købte de Tenuta di Castiglioni sydvest for Firenze, og i dag ejer Marchesi de Frescobaldi over 1.000 ha marker, herunder ni estate-marker i Toscana, beliggende i Chianti Rufina, Montalcino, Pomino, Colli Fiorentini og Maremma. Druerne er plantet med stor respekt for, hvilke jordtyper de enkelte vinstokke trives bedst i.
Se mere