Costasera Amarone

Amarone kaldes ofte en ”kongevin”, og denne her er da også både majestætisk og kompleks. Den er fremstillet a...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Amarone kaldes ofte en ”kongevin”, og denne her er da også både majestætisk og kompleks. Den er fremstillet af de klassiske druer, Corvina, Rondinella og Molinara, der tørres på bambusriste vinteren over (Appassimento-metoden) og lagres på eg. Resultatet er en utrolig fyldig og velafbalanceret vin, med en mørk rubinrød farve og en intens og kompleks bouquet. Smagen er krydret og alkoholrig med tydelige noter af blommer og svesker og strejf af sort peber. Nyd den ved 16-18°C til fx and, gås, dyrevildt, grillet/rødt kød og modne oste.

Om producenten


Paolo Baocani købte i 1772 vingården Vaio Dei Masi Verona, Italien. Vingården beholdt navnet Masi, og er siden ejet af efterkommere af Beocani – den bliver i dag drevet af 6. generation. De gamle vintraditioner bliver holdt i hævd kombineret med moderne teknologi, som resulterer i elegant og prestigefyldt vin.
Se mere