Passo Doble øko

Teknik og tradition fra Veneto i Italien kombineret med argentinsk sjæl ved foden af Andesbjergene. De tradit...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Teknik og tradition fra Veneto i Italien kombineret med argentinsk sjæl ved foden af Andesbjergene. De traditionelle, argentinske Malbec-druer gror her i 8-900 meters højde og sammenstikkes med Veneto-områdets hoveddrue, Corvina, som Masi har plantet i Argentina og behandler efter Appassimento-metoden med kort tids tørring. Det giver en kraftig og elegant vin med duft og smag af blommer og svesker samt krydrede noter af sort peber. De stringente tanniner dæmpes af Corvina’ens frugtigheden og sødme. Serveres ved 16-17°C til fx and, dyrevildt og grillet kød.

Om producenten


Paolo Baocani købte i 1772 vingården Vaio Dei Masi Verona, Italien. Vingården beholdt navnet Masi, og er siden ejet af efterkommere af Beocani – den bliver i dag drevet af 6. generation. De gamle vintraditioner bliver holdt i hævd kombineret med moderne teknologi, som resulterer i elegant og prestigefyldt vin.
Se mere