Calvet

Cotes de Provence

Her er en tør og lækker Côtes de Provence rosé fremstillet af Grenache, Carignan, Cinsault, Syrah og Tibouren...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Her er en tør og lækker Côtes de Provence rosé fremstillet af Grenache, Carignan, Cinsault, Syrah og Tibouren druer. I glasset har den en sart og meget lys rosé-farve, og aromaen er elegant med masser af rød frugt – især ribs – og sødlige krydderier. Smagen er fyldig og tør med finesse og en behageligt dæmpet smag af rød frugt i kombination med en rigtig god syrebalance. Server den ved 10-12°C som aperitif, et hygge-glas eller til fx salater, fisk, lyst fjerkræ og lyst kød.

Om producenten


I 1818 blev Calvet etableret af Jean Marie Calvet i byen Tain l’Hermitage, som er beliggende i hjertet af Rhônedalen. Calvet udvidede hurtigt til Bordeaux-området, og op gennem 18- og 1900-tallet kom Calvets samlede areal af vinmarker op på 19.000 hektar. I 2007 blev Calvet overtaget af vinkooperativet les Grands Chais de France.
Se mere