Al spiritus

 

1185 produkter
Fås kun online
Skotland - 40% - 70cl
583,10 kr. 686 kr.
Fås kun online
Caribien - 45% - 70cl
379,10 kr. 446 kr.
Fås kun online
Danmark - 38% - 70cl
145,35 kr. 171 kr.
Fås kun online
Tyskland - 96% - 100cl
291,55 kr. 343 kr.
Fås kun online
Italien - 28% - 50cl
116,45 kr. 137 kr.
Fås kun online
Nicaragua - 40% - 70cl
204 kr. 240 kr.
Fås kun online
Irland - 15.5% - 70cl
189,55 kr. 223 kr.
Fås kun online
Japan - 14.6% - 75cl
87,55 kr. 103 kr.
Fås kun online
Guyana - 40% - 70cl
277,10 kr. 326 kr.
Fås kun online
Frankrig - 40% - 70cl
393,55 kr. 463 kr.
Fås kun online
Irland - 46% - 70cl
306 kr. 360 kr.
Fås kun online
Caribien - 43% - 70cl
787,10 kr. 926 kr.

Fremstillingen af spiritus

Alkoholens kraftige smag, som gæringen har tabt, udlignes i forbindelse med destilleringsprocessen. Det er under denne proces, at smagsvarianterne udvikles og forfines. Der findes i dag uendelige mange forskellige smagsnuancer inden for spiritus, og dette bidrager også til, at spiritus i dag findes i alle prisklasser og til ethvert formål og behov. Der er både spiritus, som fortjener at blive nydt rent, men også spiritus som gør det muligt at mixe spændende og lækre drinks.

Historien bag spiritus

Fælles betegnelse for spirtus, er at de alle indeholder ethanol. Oprindeligt blev spiritussen opfundet i de asiatiske lande, men er siden hen blevet forbudt i størstedelen af disse lande. For mange hundreder år siden kom spiritussen til Europa gennem den romerske hær. Spiritussen blev i første omgang brugt som medicin, da man mente, at det var livsforlængende. Dette medvirkede til, at spiritussen nærmest blev tildelt magiske kræfter og fik derfor navnet Eau-de-Vie, hvilket betyder livets vand. I dag er synet på spiritus ændret, og i dag ses det i højere grad som et nydelsesprodukt i forbindelse med festlige lejligheder, eller hyggelig socialt samvær. Det er ikke udelukkende opfattelsen, der har ændret sig, men i den grad også fremstillingsmetoden. I dag findes der mange forskellige måder at fremstille spiritus på, og de enkelte mærker har gerne sin egen metode og opskrift.