Al spiritus

 

1112 produkter
Fås kun online
Finland - 42.6% - 50cl
379,10 kr. 446 kr.
Fås kun online
Danmark - 21% - 70cl
97,75 kr. 115 kr.
Fås kun online
Frankrig - 0% - 70cl
65,45 kr. 77 kr.
Fås kun online
Frankrig - 40% - 70cl
969 kr. 1.140 kr.
Fås kun online
USA - 45% - 70cl
262,65 kr. 309 kr.
Fås kun online
Skotland - 43% - 70cl
466,65 kr. 549 kr.
Fås kun online
Danmark - 40% - 70cl
189,55 kr. 223 kr.
Fås kun online
Frankrig - 20% - 70cl
131,75 kr. 155 kr.
Fås kun online
Rusland - 40% - 70cl
393,55 kr. 463 kr.
Fås kun online
Tyskland - 38% - 70cl
116,45 kr. 137 kr.
Fås kun online
Norge - 40% - 70cl
175,10 kr. 206 kr.
Caribien - 40% - 70 cl
129,95 kr. /fl. 164,95 kr.

Fremstillingen af spiritus

Alkoholens kraftige smag, som gæringen har tabt, udlignes i forbindelse med destilleringsprocessen. Det er under denne proces, at smagsvarianterne udvikles og forfines. Der findes i dag uendelige mange forskellige smagsnuancer inden for spiritus, og dette bidrager også til, at spiritus i dag findes i alle prisklasser og til ethvert formål og behov. Der er både spiritus, som fortjener at blive nydt rent, men også spiritus som gør det muligt at mixe spændende og lækre drinks.

Historien bag spiritus

Fælles betegnelse for spirtus, er at de alle indeholder ethanol. Oprindeligt blev spiritussen opfundet i de asiatiske lande, men er siden hen blevet forbudt i størstedelen af disse lande. For mange hundreder år siden kom spiritussen til Europa gennem den romerske hær. Spiritussen blev i første omgang brugt som medicin, da man mente, at det var livsforlængende. Dette medvirkede til, at spiritussen nærmest blev tildelt magiske kræfter og fik derfor navnet Eau-de-Vie, hvilket betyder livets vand. I dag er synet på spiritus ændret, og i dag ses det i højere grad som et nydelsesprodukt i forbindelse med festlige lejligheder, eller hyggelig socialt samvær. Det er ikke udelukkende opfattelsen, der har ændret sig, men i den grad også fremstillingsmetoden. I dag findes der mange forskellige måder at fremstille spiritus på, og de enkelte mærker har gerne sin egen metode og opskrift.