Vin fra Boisset

Økologisk vinproducent laver luksusvine 

Hos Boisset arbejder man økologisk og biodynamisk for at bevare økosystemerne og begrænse miljøpåvirkningen i samtlige led af vinprocessen. Boisset er i dag et af verdens førende familieejede vinfirmaer med en unik kombination af stolte traditioner og innovative visioner.

Boisset blev grundlagt tilbage i 1961 i hjertet af Bourgogne af det unge par Jean-Claude og Claudine Boisset. De begyndte med at sælge vin til deres vennekreds, og købte deres første vinmark tre år senere, den legendariske Les Evocelles i Gevry-Chambertin. 

Derefter tog tingene for alvor fart, og parret begyndte at købe gård på gård – først i Bourgogne, Rhône og Sydfrankrig for senere at drage over Atlanten, hvor de opkøbte flere spændende vingårde. 

I dag driver parrets børn, Nathalie og Jean-Charles, forretningen, som består af i alt 21 vinhuse. En smuk blanding af små, innovative vinerier og større, historiske vingårde. Boisset lader den nye vinverden møde den traditionelle, men holder meget stærkt fokus på kvalitet og god jord – uanset vinkonceptet. Læs mere om vinlandet Frankrig her