Vin fra Winzer Krems

Velkommen til en af Europas mest moderne vinkældre

Winzer Krems blev stiftet i 1938 og er i dag en af Østrigs største producentsammenslutninger med i alt 981 medlemmer, der samlet set dyrker 990 hektar vinmarker. Man har dyrket vin omkring Krems, der ligger cirka 70 km vest for Wien, i mere end 2.000 år – på de stejle skråninger ned mod Danube-floden. Mikroklimaet er helt unikt på grund af floden, der trækker en blanding af varm sydøstenvind og kølig nordenvind med sig.
 

Håndhøstede druer

Winzer Krems fokuserer utrætteligt på kvalitet med 100% håndhøst, sortering og opdeling af de forskellige marker, så det unikke udtryk kommer hele vejen til vinglasset. Husets højt præmierede Edition Chremisa blev skabt som en hyldest til den tusind år gamle vintradition i Krems.
 

Ombygning for bedre kvalitet

I august 2005 blev den hidtil største ombygning gennemført på vingården med et nyt ”Presshaus” og en af de mest moderne vinkældre i Europa, hvor druer og juice følger gravitationsprincipperne. Fermenteringen af mosten udføres under temperaturkontrol, og gennemarbejdningen af de unge hvidvine foregår i rustfri ståltanke. Filosofien går ud på at undgå intervention af vinene for at opnå en rund og frugtig kvalitet med udtalt varieret karakter og renhed. Læs mere om vinlandet Østrig her