Bobler

Er du på udkig efter en flaske skønne bobler, er du kommet til det helt rette sted. På føtex.dk sørger vi konstant for at kunne tilbyde vores kunder et stort og bredt sortiment af mousserende vine til fordelagtige priser. Du går derfor aldrig forgæves, når vinreolen skal opdateres med et par gode flasker.

Tilbage til Vin & Spiritus >

 

98 produkter
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
379,10 kr. 446 kr.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 150cl
772,65 kr. 909 kr.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 150cl
583,10 kr. 686 kr.
Frankrig - Champagne AOC
139 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Champagne AOC
219 kr. /fl. 284,67 kr.
Frankrig - Champagne
5 stjerner Magasinet Status
269 kr. /fl. 329 kr.
Frankrig - Champagne AOC
139 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
463 kr.
Sydafrika - Western Cape
98,67 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 11% - 75cl
97 kr.
Sælges á 6.0
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
326 kr.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 150cl
1.149 kr.

Bobler skaber stemning

Med en flaske af dine yndlingsbobler kan du gøre både festen og hverdagen til noget helt specielt. Bare lyden af en springende korkprop er nok til at gøre stemningen festlig. Vores sortiment omfatter mousserende vine fra mange lande og vinhuse, så du har alle muligheder for at finde din yndlingsvin eller en ny favorit.

Tre gode grunde til at vælge mousserende vin

  • Skaber en festlig stemning
  • Du får en dejlig vinoplevelse til en god pris
  • Kan bruges til både hverdag og fest

Der er ikke ret meget, der kan få bragt stemningen i fest-mode, som en flaske mouserende vin. Alene den festlige måde, som flasken præsenterer sig på, er noget ud over det sædvanlige, og er helt sikkert med til at skab en forventning om, at der er tale om alt andet end en ”almindelig” flaske vin. Når du vælger en flaske mousserende vin fra vores sortiment, får du også alt andet end det. De er udvalgt med omhu og omtanke for, hvad den enkelte flaske skal bruges til. Det er nemlig en af de styrker, som mousserende vin har – den kan bruges til rigtigt meget. Hvordan den bedst nydes, afhænger i høj grad af bobler, syreindhold og aroma.

Mange varianter – mange muligheder

Smag og behag er som bekendt forskellig. Sådan er det naturligvis også med mousserende vin. Da der skal være noget for alle, udvider vi løbende med nye spændende flasker. Mousserende rødvin eller noget helt andet? Hvad enten du står og mangler den ene eller den anden flaske liflige bobler, kan vi sikkert hjælpe dig. Champagne fra Frankrig? Cava fra Spanien? Prosecco fra Italien? Du finder dem alle i sortimentet og i et væld af udgaver. Læs mere om vinlande her og vinhuse her.

Den gode vinoplevelse starter på vores vinreoler!

På føtex.dk går du aldrig forgæves efter en god vinoplevelse. For at gøre det nemt at finde frem til den helt rette flaske har vi ved hver flaske lagt praktiske og nyttige specifikationer. Her kan du læse om f.eks. druesort, smagstype, smagsnuance, og hvilke retter vi anbefaler den til. Har du brug for lagerstatus i det enkelte varehus og mulige leveringsmetoder, finder du det også her. Køber du dine bobler på føtex.dk, får du ganske enkelt høj kvalitet til lave priser.