Hvidvin

Er du vild med et glas kølig og læskende hvidvin til maden, så finder du den bedste hvidvin her i sortimentet af føtex-vine, der spænder fra sød hvidvin til tør hvidvin for enhver smag. I vores sortiment af føtex-vin er der garanti for, at du finder en god hvidvin, som du kan nyde til hvert et måltid på alle tider af året. Find din hvidvin her, og bestil den hjem online på føtex.dk!

Tilbage til vin og spiritus >

 

66 produkter
Argentina - Valle de Uco, Mendoza
50 kr. /fl. 108,67 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Australien - South Eastern Australia
39 kr. /fl. 89,67 kr.
Sælges á 6.0 fl.
USA - California
119 kr. /fl.
Spanien - Rioja
90 point - The Wine Advocate, Robert Parker
119 kr. /fl.
Tyskland - Pfalz
5 stjerner - Vinbladet
129 kr. /fl.
Sydafrika - Western Cape
98,67 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Italien - Gavi, Piemonte
118,67 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Tyskland - Rheinhessen, Pfalz, Nahe
24,67 kr. /fl.
Sælges á 12.0 fl.
Frankrig - Pays d'Oc IGP, Languedoc-Roussillon
98,67 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Chile - Valle de Maipo, Valle Central
79,67 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Australien - South Australia
88,67 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Chile - Valle de San Antonio, Leyda
90/100 af Robert Parker & 93/100 i Wine&Spirits, juni 2017 (årgang 2015)
174,67 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.

Hvidvine fra hele verden

På føtex.dk har vi et mangfoldigt sortiment af hvidvine fra alle verdenshjørner – fra italiensk, fransk og spansk hvidvin til australsk, sydafrikansk og argentinsk hvidvin. Du kan nemt finde den bedste hvidvin til dit behov ved at bruge navigationen ude i venstre side af skærmen. Her kan du vælge, hvilket land og område, du ønsker, at din hvidvin skal komme fra, og du kan vælge hvidvin i forskellige prisklasser og med forskellig smag – herunder kraftig og krydret hvidvin, sød hvidvin og diverse tørre hvidvine. Med andre ord har vi hvidvin for enhver smag, så tøv ikke med at klikke dig rundt i sortimentet, så du kan finde den perfekte hvidvin til dit behov her.

Køb hvidvin til middagen online på føtex.dk

Uanset om du søger billig hvidvin, eller du er villig til at betale lidt ekstra for en god hvidvin af højeste kvalitet, kan du finde den bedste hvidvin her. Vi har samlet et bredt udvalg, så du altid har mange forskellige varianter at vælge imellem, og vi har ofte hvidvin på tilbud, så du kan få en god hvidvin til en skarp pris. Se alle vores hvidvine her, og bestil en eller flere flasker hvidvin hjem i dag med levering til din bopæl eller til dit nærmeste varehus. Vi glæder os til at modtage din bestilling inden længe!