Rødvin

 

216 produkter
Italien - Chianti Classico DOCG, Toscana
69 kr. /fl. 119 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Spanien - DO Yecla
49 kr. /fl. 89 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Italien - Primitivo di Manduria DOP, Puglia
159 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Cahors AOP
49 kr. /fl. 75 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Italien - Veneto
155 kr. 199 kr.
Italien - Valpolicella DOC, Veneto
79 kr. /fl. 119 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Minervois AOP, Languedoc-Roussillon
49 kr. /fl. 75 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Italien - Terre Siciliane IGT, Sicilien
49 kr. /fl. 89 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Pays d'Oc
49 kr. /fl. 99 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Italien - Valpolicella DOC, Veneto
109 kr. /fl. 199 kr.
Italien - Barbaresco DOCG, Piemonte
89 kr. /fl. 149 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Spanien - Yecla DO
39 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.

Rødvin - Stort udvalg af rødvin i god kvalitet

Kan du lide en god rødvin til middagen eller til særlige lejligheder, hvor du gerne vil forkæle dig selv og dine nærmeste lidt ekstra? Heldigvis har føtex vin i alle afskygninger – fra sød rødvin til tør rødvin og fra spansk til italiensk, fransk, sydafrikansk og australsk rødvin. Vinkendere vil hurtigt kunne smage forskel på de mange forskellige typer af rødvin, der findes blandt vores udvalg af føtex vin, og de bliver ikke skuffet.
 

Forkæl dig selv med god rødvin

Det er meget forskelligt, hvilken type af rødvin, vi foretrækker, og derfor har vi på føtex.dk samlet et bredt udvalg af rødvin, så der altid er mange forskellige vine at vælge imellem for enhver smag og pengepung. Vi har mange gode men billige rødvine, ligesom at vi ofte har rødvin på tilbud til gode priser. Du kan derfor finde vin i føtex uanset budget og smagspræferencer.

Køb din vin online på føtex.dk, eller kig forbi et af vores varehuse, hvor du altid finder et stort udvalg af rødvin. Vi har også mange andre typer af vin og spiritus i vores sortiment, så du altid kan finde velsmagende drikkevarer til både hverdag og fest. Start med at købe et par gode rødvine her fra siden, og få dem leveret til dit nærmeste varehus eller til din bopæl inden for få dage.

Vores føtex-vine er blandt de bedste vine på markedet, og du kan derfor trygt vælge en eller flere vine fra føtex – særligt rødvin, der er en klassiker til hvert et måltid.