Rødvin

Kan du lide en god rødvin til middagen eller til særlige lejligheder, hvor du gerne vil forkæle dig selv og dine nærmeste lidt ekstra? Heldigvis har føtex vin i alle afskygninger – fra sød rødvin til tør rødvin og fra spansk til italiensk, fransk, sydafrikansk og australsk rødvin. Find en billig rødvin eller en dyrere rødvin på tilbud til en skarp pris, og bestil rødvin hjem til alle anledninger her på føtex.dk!

Tilbage til vin og spiritus >

 

163 produkter
Sydafrika - Western Cape
125 kr. 129 kr.
Australien - Langhorne Creek & McLaren Vale, South Australia
69 kr. /fl. 119 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Chile - Valle de Leyda
40 kr. /fl. 85 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Australien - McLaren Vale & Langhorne Creek
399 kr. /fl. 499 kr.
Australien - Barossa Valley, South Australia
55 kr. /fl. 109 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Australien - South Australia
39 kr. /fl. 59 kr.
Sælges á 6.0 fl.
USA - Lodi AVA, California
199 kr. 229 kr.
Chile - Valle de Colchagua, Valle Central
40 kr. /fl. 85 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Australien - South Australia
199 kr.
Frankrig - Châteauneuf-du-Pape AOC, Rhône Valley
160 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
USA - Lodi AVA, California
139 kr.
Fås kun online
Italien - Sardinia
93/100 af James Suckling
93/100 af Antonio Galloni
91/100 i Wine Spectator
249 kr. /fl.

Rødvine for enhver smag

Det er meget forskelligt, hvilken type af rødvin, vi foretrækker, og derfor har vi på føtex.dk samlet et bredt udvalg af rødvin, så der altid er mange forskellige vine at vælge imellem for enhver smag og pengepung. Vi har mange gode men billige rødvine, ligesom at vi ofte har rødvin på tilbud til gode priser. Du kan derfor finde vin i føtex uanset budget og smagspræferencer.

Køb din vin online på føtex.dk, eller kig forbi et af vores varehuse, hvor du altid finder et stort udvalg af rødvin. Vi har også mange andre typer af vin og spiritus i vores sortiment, så du altid kan finde velsmagende drikkevarer til både hverdag og fest. Start med at købe et par gode rødvine her fra siden, og få dem leveret til dit nærmeste varehus eller til din bopæl inden for få dage. Vores føtex-vine er blandt de bedste vine på markedet, og du kan derfor trygt vælge en eller flere vine fra føtex – særligt rødvin, der er en klassiker til hvert et måltid.