Dampstationer

Krøllet tøj kan være generende af flere grunde. Blandt andet kan det få et ellers pænt jakkesæt til at se lidt mere uprofessionelt ud. Med en steamer eller damper kan du heldigvis nemt slippe for diverse krøller, så du altid ser pæn ud i tøjet. Vælg mellem flere forskellige modeller på føtex.dk.

Undgå folder og krøller i tøjet med en steamer

Er din skjorte blevet krøllet i bagagen? Måske kan man se folderne på din T-shirt, fra hvor den har været foldet, mens den lå i skuffen? I så fald er din første indskydelse måske at give dit trofaste strygejern frem. Og det kan du naturligvis også sagtens. Men hvis du leder efter en hurtig måde at glatte tøjets stof ud, for eksempel hvis du skal hurtigt ud ad døren, så kan du i stedet vælge at benytte dig af en smart steamer eller damper. 

 

Samtidig kan en steamer være et oplagt valg for dig, der ikke har så meget plads til at stille et strygebræt op. Noget af det virkelig smarte ved en steamer er nemlig, at du blot skal hænge tøjet op på en bøjle. Herefter skal du langsomt føre maskinen hen over stoffet, gerne på indersiden, og lade dampen fjerne eventuelle folder og krøller i tøjet. Dermed er der altså ikke behov for et større område, hvor du kan sætte et strygebræt op – det kan ligeledes være en smart maskine at have med på farten. Bor du eksempelvis på et lille hotelværelse, har du stadig god mulighed for at se præsentabel ud i tøj uden krøller. 

 

Køb produkter til en flot garderobe på føtex.dk

En dampstation eller steamer, strygejern og et strygebræt. Med disse produkter har du gode muligheder for at sørge for, at dit nyvaskede tøj viser sig fra sin bedste side. Men det er ikke den eneste hjælp, du kan få til tøjvasken, når du handler på føtex.dk.

Har du ikke en tørretumbler? Eller har du vasket noget tøj, der ikke tåler at blive smidt i tørretumbleren? Det kan blandt andet være en sweater i uld, der nemt skrumper. I så fald kan et godt tørrestativ være en god hjælp. Dermed er det muligt at finde flere gode løsninger til tøjvask på føtex.dk.