Vægure

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af vægure til alle rum i dit hjem. Uanset hvilken stil du har, så kan vi garantere, at vi har et vægur, der vil passe perfekt til dit hjem. Find dit nye vægur i udvalget nedenunder.  

Vægur - gør hverdagen lidt nemmere

Et vægur er en flot genstand at hænge på væggen i dit hjem. Som mennesker har vi altid været fascineret af tid som fænomen, og et vægur viser netop tiden på en flot og dekorativ måde. Der findes mange forskellige slags vægure, og du finder helt sikkert et vægur, der passer til dit hjem, i vores store udvalg. 
 

Tre gode grunde til at købe et vægur:

  • Det bliver nemmere for dig at se, hvad klokken er
  • Et vægur er en tidløs måde at dekorere dit hjem på
  • Få mulighed for at sætte dit eget præg på din stue
     

Sådan vælger du et vægur til dit hjem

Når du skal vælge ur, kan tjeklisten herunder måske hjælpe dig på rette vej.

  • Sted: Skal det være i børneværelset, så dit barn kan lære klokken, må uret gerne have en sjov facon – som et dyr eller en favoritfigur. Skal uret hænge i soveværelset, kan det være en god idé at vælge et ur, der er lydløst, så du ikke bliver forstyrret i din nattesøvn. Er det på væggen i køkkenet, uret skal hænge, så vælg et ur, der er nemt at gøre rent for fedt og mados. I stuen har du uanede muligheder.
  • Størrelse: Det dur ikke at uret er for lille, hvis du gerne vil kunne se klokken på flere meters afstand. Omvendt dur det heller ikke, at uret er for stort, hvis det skal side på en smalt sted.
  • Tallene: Er uret til børneværelset, må der gerne være tydelige tal på, da det så gør det nemmere for barnet. Dette er ikke lige så nødvendigt for et ur, der kun bruges af voksne. Her kan du vælge et, hvor 12, 3, 6 og 9 er angivet, eller hvor der kun er streger eller et ur helt uden nogen angivelse af tal.