Calvet
Cotes de Provence
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Her er en tør og lækker Côtes de Provence rosé fremstillet af Grenache, Carignan, Cinsault, Syrah og Tibouren druer. I glasset har den en sart og meget lys rosé-farve, og aromaen er elegant med masser af rød frugt – især ribs – og sødlige krydderier. Smagen er fyldig og tør med finesse og en behageligt dæmpet smag af rød frugt i kombination med en rigtig god syrebalance. Server den ved 10-12°C som aperitif, et hygge-glas eller til fx salater, fisk, lyst fjerkræ og lyst kød.
I 1818 blev Calvet etableret af Jean Marie Calvet i byen Tain l’Hermitage, som er beliggende i hjertet af Rhônedalen. Calvet udvidede hurtigt til Bordeaux-området, og op gennem 18- og 1900-tallet kom Calvets samlede areal af vinmarker op på 19.000 hektar. I 2007 blev Calvet overtaget af vinkooperativet les Grands Chais de France.
Om producenten
I 1818 blev Calvet etableret af Jean Marie Calvet i byen Tain l’Hermitage, som er beliggende i hjertet af Rhônedalen. Calvet udvidede hurtigt til Bordeaux-området, og op gennem 18- og 1900-tallet kom Calvets samlede areal af vinmarker op på 19.000 hektar. I 2007 blev Calvet overtaget af vinkooperativet les Grands Chais de France.