Airfix

Holder du af at sidde og hygge dig med et modelsæt og bygge flotte og naturtro modeller af fly, skibe og køretøjer? Vi har et bredt udvalg af Airfix byggesæt, hvor kvaliteten altid er helt i top. Se de mange sæt herunder.

Airfix – realistiske modelbyggesæt i plast

Airfix har siden 1952 fremstillet modelbyggesæt i plast. Det gør virksomheden til en af de ældste specialister på området. Og det kan ses. Modellerne fremstår yderst detaljerede og realistiske og i forskellige størrelsesforhold, og er derfor oplagt som både underholdning og til læring. Der lanceres løbende nye modeller, hvor specielt fly, skibe og køretøjer er i centrum, som imødeses med stor glæde og forventning fra de mange børn, unge og voksne, som har en forkærlighed for de unikke byggesæt.
 

Tre grunde til at vælge Airfix:

  • Stort og bredt udvalg af flotte modelbyggesæt i plast
  • Underholdende leg og læring for både børn og voksne
  • Stimulerer finmotorik, koncentrationsevne og logisk tænkning

Airfix er din garanti for høj kvalitet. Når du køber et af vores mange modelbyggesæt, får du ikke kun plastdelene, men også den maling, lim og pensel, som du har brug for til at skabe et fantastisk resultat.
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du lidt svært ved at bestemme dig for et samlesæt? Det er fuldt forståeligt, for der er rigtigt meget at vælge mellem. Her får du et par punkter, som forhåbentlig kan gøre valget lidt lettere.

  • Sværhedsgrad: Der er sæt til både børn og voksne. Det er en god idé at tjekke målgruppen i forhold til alder, inden du sender din ordre afsted. Det gør du under beskrivelse og specifikationer for de enkelte modeller. Den skal dog udelukkende anses som værende vejledende. 
  • Interesse: Fly, skibe eller f.eks. biler? Har du en yndlingskategori, er det bare om at komme i gang med at tjekke udvalget. 

Kig dig om i vores store sortiment, så finder du sikkert et sæt, som du bare må eje. Næste skridt er så at bestille det hjem. Det gør du online på føtex.dk.