Apple TV

Apple TV er en supersmart boks, der gør det muligt for dig at bruge apps på dit TV. Her på føtex.dk kan du finde flere forskellige typer af Apple TV. Du finder nemt den, der passer til dit behov.

Abonnementstilbud på Apple TV+

Se Apple TV+ gratis i tre måneder, når du køber en Apple-enhed. Se med i Apple TV-appen.

Kommer 1. juli.
39 kr./måned efter den gratis prøveperiode. Ét abonnement pr. gruppe med Familiedeling. Tilbuddet gælder i 3 måneder efter aktivering af den kvalificerede enhed. Abonnementet fornys automatisk, indtil det opsiges. Begrænsninger og andre vilkår er gældende. Se apple.com/dk/promo for flere oplysninger.
 

Sådan aktiverer du dit gratis tre måneders abonnement på Apple TV+:

 1. Tænd for din nye iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit nye Apple TV, og log ind med dit Apple-id.
   
 2. Åbn Apple TV-appen den 1. juli eller senere. Sørg for, at din kvalificerede enhed er opdateret med den nyeste version af iOS, iPadOS, tvOS eller macOS.
   
 3. Tilbuddet bør komme frem, så snart du åbner Apple TV-appen. Hvis det ikke er tilfældet, skal du scrolle ned i “Se nu”, indtil du ser tilbuddet om 1 års gratis abonnement, som du skal trykke på.
   
 4. Du bliver muligvis bedt om at indtaste adgangskoden til dit Apple-id, bekræfte dine faktureringsoplysninger eller tilføje en gyldig betalingsmetode.
   

Spørgsmål og svar

Hvilke enheder kommer med tre måneders gratis abonnement på Apple TV+?

 • Alle iPhone-, iPad-, iPod touch-, Apple TV- og Mac-modeller, der kan køre de nyeste versioner af iOS, iPadOS, tvOS eller macOS, og som er købt efter den 10. september 2019, er kvalificerede. Både nye og ældre (nyistandsatte) modeller er kvalificerede, inklusive enheder fra iPhone Upgrade-ordningen.
   

Hvor kan jeg se Apple TV+?

 • Apple TV+ er tilgængeligt i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV og Mac samt på udvalgte Smart TV-modeller og enheder til streaming. Du kan også se det på tv.apple.com. Læs mere om Apple TV+.
   

Hvad er inkluderet i Apple TV+?

 • Med Apple TV+ kan du streame alle de nye, originale Apple TV-serier og -film i Apple TV-appen – helt uden reklamer og on-demand. På iPhone, iPad og Mac kan du tilmed downloade afsnit og film, så du kan se dem offline. Dit abonnement på Apple TV+ giver dig og op til fem andre familiemedlemmer adgang takket være iCloud-familiedeling.
   

Tilbuddets vilkår og betingelser

Kun ét tilbud pr. familie. Du kan dele dit gratis tre måneders abonnement på Apple TV+ med op til fem andre familiemedlemmer via Familiedeling.

Tilbuddet skal aktiveres i Apple TV-appen inden for tre måneder efter, du har taget din nye enhed i brug. For at kunne se tilbuddet skal du logge ind med dit Apple-id på din nye enhed.

Når du aktiverer tilbuddet, forpligter du dig til at betale en månedlig abonnementspris på DKK39,00/måned., som træder i kraft efter den gratis tre måneders prøveperiode. Abonnementet fornys automatisk, indtil det opsiges. Du kan til hver en tid opsige abonnementet i Indstillinger – mindst én dag før datoen for den næste fornyelse. Hvis du opsiger abonnementet inden udløbet af den gratis tre måneders prøveperiode, mister du og dine familiemedlemmer øjeblikkeligt jeres adgang til Apple TV+ og den resterende del af jeres gratis tre måneders prøveperiode. Prøveperioden kan ikke reaktiveres.

Dit TV har aldrig været smartere

Med de mange apps og streamingtjenester er der ingen grund til at se TV på den traditionelle måde mere. Med en Apple boks på dit TV kan du åbne en lang række forskellige apps på dit TV. Du kan dermed ikke bare streame på det, men også bruge det som en hjælp, når du skal dyrke motion eller shoppe på nettet.
 

Tre grunde til at vælge Apple TV:

 • Se programmer, når det passer dig
 • Hør musik på dit TV
 • Brug TV’et til fitness- og handelsapps
   

Dit TV har aldrig haft så mange funktioner, som det kan have med det smarte sæt fra Apple. Du kan se almindeligt TV, streame film og serier, høre musik, bruge fitnessapps og handelsapps – og en lang række andre funktioner. Dermed bliver dit TV næsten lige så smart som en computer.
 

Det skal du være opmærksom på, når du køber et Apple TV

Når du vil bruge apps på dit TV, er der to ting, som du skal være opmærksom på:

 • Hukommelse: Du kan vælge mellem bokse med 32GB og 64GB hukommelse. Størrelsen af hukommelsen er afgørende for, hvor meget der er plads til på den. Dermed kan det i mange tilfælde godt betale sig for dig, at du køber ekstra hukommelse for at være sikker på ikke at komme til at mangle.
 • Pris: Når du skal have et Apple TV, er du selvfølgelig interesseret i at finde det til den rette pris. Prisen afhænger af, hvor ny en model du vælger, og hvor meget hukommelse den har. Jo større hukommelse, des dyrere er den. På trods af størrelsen på hukommelsen vil din appboks kunne det samme. Den kan streame serier fra for eksempel Netflix og HBO, den kan spille musik, vise for eksempel fitnessapps og handelsapps, og den kan kobles til din iPhone, så du kan vise billeder fra den. På den måde er der ikke forskel på boksene, lige som der heller ikke er forskel på udseendet på dem.
   

Køb tilbehør til Apple TV

Hvis du har brug for tilbehør til Apple TV, kan du også finde det her på føtex.dk. Du kan for eksempel købe en ny remote eller et nyt kabel. Dermed kan du bruge din boks, selv hvis remoten eller kablet er i stykker eller blevet væk. Er du på jagt efter andre former for tilbehør til Apple produkter, kan du se vores udvalg her på webshoppen.