Apple TV

Apple TV er en supersmart boks, der gør det muligt for dig at bruge apps på dit TV. Her på føtex.dk kan du finde flere forskellige typer af Apple TV. Du finder nemt den, der passer til dit behov.

Dit TV har aldrig været smartere

Med de mange apps og streamingtjenester er der ingen grund til at se TV på den traditionelle måde mere. Med en Apple boks på dit TV kan du åbne en lang række forskellige apps på dit TV. Du kan dermed ikke bare streame på det, men også bruge det som en hjælp, når du skal dyrke motion eller shoppe på nettet.
 

Tre grunde til at vælge Apple TV:

  • Se programmer, når det passer dig
  • Hør musik på dit TV
  • Brug TV’et til fitness- og handelsapps
     

Dit TV har aldrig haft så mange funktioner, som det kan have med det smarte sæt fra Apple. Du kan se almindeligt TV, streame film og serier, høre musik, bruge fitnessapps og handelsapps – og en lang række andre funktioner. Dermed bliver dit TV næsten lige så smart som en computer.
 

Det skal du være opmærksom på, når du køber et Apple TV

Når du vil bruge apps på dit TV, er der to ting, som du skal være opmærksom på:

  • Hukommelse: Du kan vælge mellem bokse med 32GB og 64GB hukommelse. Størrelsen af hukommelsen er afgørende for, hvor meget der er plads til på den. Dermed kan det i mange tilfælde godt betale sig for dig, at du køber ekstra hukommelse for at være sikker på ikke at komme til at mangle.
  • Pris: Når du skal have et Apple TV, er du selvfølgelig interesseret i at finde det til den rette pris. Prisen afhænger af, hvor ny en model du vælger, og hvor meget hukommelse den har. Jo større hukommelse, des dyrere er den. På trods af størrelsen på hukommelsen vil din appboks kunne det samme. Den kan streame serier fra for eksempel Netflix og HBO, den kan spille musik, vise for eksempel fitnessapps og handelsapps, og den kan kobles til din iPhone, så du kan vise billeder fra den. På den måde er der ikke forskel på boksene, lige som der heller ikke er forskel på udseendet på dem.
     

Køb tilbehør til Apple TV

Hvis du har brug for tilbehør til Apple TV, kan du også finde det her på føtex.dk. Du kan for eksempel købe en ny remote eller et nyt kabel. Dermed kan du bruge din boks, selv hvis remoten eller kablet er i stykker eller blevet væk. Er du på jagt efter andre former for tilbehør til Apple produkter, kan du se vores udvalg her på webshoppen.