Apple Watch

Her på føtex.dk finder du vores aktuelle udvalg af de smarte Apple Watches, der både kan hjælpe dig med at holde styr på din træning, din musik og selvfølgelig vise hvad klokken er. Find de forskellige Apple Watch Series her på siden.

Apple Watch - smart og praktisk ur

Et ur fra Apple er utrolig smart for dig, der godt kan lide at dyrke motion. Det er lige meget, om du dyrker det professionelt, eller om du er glad amatør. Uret hjælper dig med at holde styr på alle detaljer i forbindelse med din træning, så du nemt kan holde styr på, at du bliver ved med at bevæge dig fremad.
 

Tre grunde til at vælge et Apple Watch:

  • Pulsmåler
  • Genopladeligt batteri
  • Hurtigere dual-core processor

Med et smart ur fra Apple kan du holde styr på din træning. Dermed behøver du ikke selv at notere, hvor meget du træner, hvor hurtigt du træner, og hvad din puls er på. Det er alt sammen noget, som dit ur nu kan holde styr på for dig.

Urene er lavet i et smart design, så du sagtens kan gå med dem hele dagen. Dermed kan du gennem en hel dag tracke, hvor meget motion du dyrker.
 

Sådan finder du det rette træningsur

Har du besluttet dig for at købe et Apple Watch, skal du til at finde ud af, hvilket du gerne vil have. Først og fremmest er det et spørgsmål om udseende, da urene i høj grad kan det samme. Det er små detaljer, der adskiller de forskellige ure. Det kan dog være rart for dig at kende til de detaljer. Alle modeller er meget holdbare og kan i et vist omfang tåle vand. Du kan derfor sagtens have dem på, når du dyrker motion uden døre. Find de forskellige serier herunder:

Køb dit Apple Watch på føtex.dk.