iPhone 13

iPhone 13. Det mest avancerede dobbeltkamera-system nogensinde i iPhone. Lynhurtig A15 Bionicchip. Et stort spring i batteritid. Holdbart design.

iPhone 13. En kæmpe kameraopgradering.

Filmisk. Dramatisk. Automatisk.

iPhone 13. Med det mest avancerede dobbeltkamera-system nogensinde i iPhone. Skyd fantastiske billeder og videoer i svagt lys med det nye vidvinkelkamera. Indfang mere af scenen med ultravidvinkelkameraet. Skab filmmagi med Filmisk funktion.

Mere lysstærk Super Retina XDR-skærm.

Superlysstærk. Superfarverig. Superskarp.

iPhone 13. 6,1" Super Retina XDR-skærm,* som er endnu mere lysstærk, så du ser alting bedre selv i direkte sollys. Klare hvide og dybe sorte farver og en utrolig farvegengivelse. Den ultrahøje pixeltæthed får billeder og tekst til at stå ekstra skarpt.

Juridisk tekst
*Skærmen har afrundede hjørner, som følger kurverne på det elegante design. Hjørnerne ligger inden for et format svarende til et standardrektangel. Målt som et standardrektangel er skærmen 6,06" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

IPHONE 13. Din nye superkraft.

iPhone 13. Det mest avancerede dobbeltkamera-system nogensinde i iPhone. Lynhurtig A15 Bionicchip. Et stort spring i batteritid. Holdbart design. Superhurtigt 5G (1). Og en mere lysstærk Super Retina XDR skærm.

VIGTIGSTE EGENSKABER

• 6,1" Super Retina XDR-skærm (2)
• Filmisk funktion tilføjer lav dybdeskarphed og skifter automatisk fokus i dine videoer
• Avanceret dobbeltkamera-system med 12 MP vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer, Fotoformater, Smart HDR 4, Nat-tilstand, 4K Dolby Vision HDR-optagelse
• 12 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Nat-tilstand, 4K Dolby Vision HDR-optagelse
• A15 Bionic-chip, der giver ultrahurtig ydeevne
• Op til 19 timers videoafspilning (3)
• Holdbart design med Ceramic Shield
• Brancheførende IP68-vandafvisningsgrad (4)
• 5G til lynhurtige downloads og streaming i høj kvalitet (1)
• iOS 15 er spækket med nye funktioner, så du kan mere med iPhone end nogensinde før (5)
• Understøtter MagSafe-tilbehør, der er nemt at sætte på, og som leverer hurtigere trådløs opladning (6)

Juridisk tekst
(1) Kræver dataabonnement. 5G er tilgængeligt i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G-understøttelse hos din udbyder eller på www.apple.com/iphone/cellular.
(2) Skærmen har afrundede hjørner, som følger kurverne på det elegante design. Hjørnerne ligger inden for et format svarende til et standardrektangel. Målt som et standardrektangel er skærmen 6,06" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
(3) Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se mere på apple.com/dk/batteries.
(4) iPhone 13 er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529. Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.
(5) Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder.
(6) Tilbehør sælges separat.
Tekniske specifikationer
Se alle specifikationer på apple.com/dk/iphone/compare.