iMac

En Apple iMac computer er en designmæssig fryd for øjet, der med sit “alt i ét design” vil pynte på skrivebordet. Computerens kvalitet er helt i top, og skærmen sørger for at levere hurtig grafik i den absolutte verdensklasse.

Apple iMac - Højteknologi som alle kan finde ud af

Med en Apple iMac får du en stationær computer, hvor alt er samlet i skærmen – når vi lige ser bort fra mus og tastatur. Den fylder næsten ikke, er lige så nem at sætte op som et tv, og leverer en bedre brugeroplevelse end traditionelle desktop-computere – og så ser den rasende godt ud! 

En Apple iMac er noget ud over det sædvanlige. Ikke nok med at en iMac tager sig godt ud, så er det også en særdeles kraftfuld computer, der kan afvikle programmer af enhver type. Hvis du er på udkig efter en flot og funktionel computer, så bør du overveje iMac.


Tre grunde til at vælge en iMac

  • Lækkert design fra en af markedets førende producenter af computere
  • “Alt i én” – computeren er indbygget i skærmen, så du sparer bordplads
  • Nem og brugervenlig opsætning – der kræves ingen besværlig installation

En iMac er pakket ind i et flot design, og der er ingen tvivl om, at du vil nyde at bruge computeren. Under det flotte ydre gemmer der sig en kraftig computer, og du vil kunne arbejde med selv de mest krævende programmer uden at mangle power.

iMac er særligt kendt for sin evne til at håndtere grafiske programmer og programmer til billedbehandling, men du kan selvfølgelig bruge alt lige fra Office- og kontorprogrammer til avancerede og grafisk tunge spil.


Hvilken iMac skal jeg vælge?

Ligegyldigt hvilken iMac du vælger, er Apple garant for, at du får et kvalitetsprodukt. Der er specielt 3 ting du skal være opmærksom på når du skal vælge:

  • Skærmstørrelse – Vælg den størrelse der passer til dit behov
  • Skærmtype – Vælg en Retina skærm hvis du går efter ekstra skarp grafik
  • Lagerplads – Hvis du har brug for meget lagerplads, så vælg en model med ekstra stor harddisk

Find den rigtige model her i shoppen ved at læse beskrivelser og specifikationer under hver model. Når du har fundet modellen, der opfylder dine ønsker, bestiller du den let her på føtex.dk.

Tjek også andre produkter fra Apple her i shoppen.