Mac mini

Med den lille Mac Mini fra Apple får stor ydeevne på nærmest ingen plads. Den mindre end en madpakke lille Mini Mac er et sandt kraftværk med lynhurtig lagerplads og superhurtig trådløs netværksforbindelse. Køb din Mac Mini fra føtex.dk med 30 dages returret!

Apple Mac Mini – rigelig computer til hele din dag

Apple Mac Mini er den næsten usynlige stationære computer. Den 20 x 20 cm og kun 3,6 cm høje desktop-computer kræver ikke meget bordplads. Men lad dig ikke narre af størrelsen. Den mindste Mac-computer klarer nemt alle dine computer-opgaver i hverdagen. Perfekt til både privaten og den mindre virksomhed.

Tre grunde til at vælge

  • Lille, ekstrem kompakt desktop-computer med masser af ydeevne
  • Fylder minimalt på dit skrivebord og larmer minimalt under brug
  • Masser af lagerplads, hukommelse og hurtig processor

Er du træt af en desktop-computer, der støjer, fylder og roder? Så er Apple Mac Mini den praktiske og nærmest usynlige løsning, der samtidig er flot at se på. Faktisk er den ikke meget større end en madkasse, og kan nemt gemmes væk under computerskærmen, stilles på højkant ved siden af brevbakkerne, eller skjules på en hylde under skrivebordet. På trods af størrelsen kan du køre selv mere ydeevnekrævende programmer på maskinen. Den fås med op til 3,0 GHz Intel i7 processor med turbo-boost på op til 3,5 GHz. Samtidig kan du få hverdagens mere traditionelle computer-opgaver fra hånden i alle de kendte programmer uden unødig ventetid. Alt sammen foregår i den lækre brugeroplevelse, du kun oplever på en Mac-computer fra Apple.

 

Tre modeller med masser af ydeevne

Apple Mac Mini fås i tre forskellige modeller med processorhastigheder fra 1,4 GHz og op til 3,0 GHz. Den mindste model kommer med 4 GB hukommelse og 500 GB traditionel harddisk. Det giver dig rigeligt med plads til både dokumenter og billeder. Den største model fås med op til 16 GB hukommelse og 2 TB kombineret harddisk og SSD-lager eller 1 TB rent SSD-lager. Her løber du aldrig tør for plads! Den lynhurtige trådløse forbindelse gør det i øvrigt nemt at sikkerhedskopiere harddiskens indhold op på din foretrukne lagertjeneste i skyen – f.eks. DropBox, OneDrive eller Apples egen iCloud. Grafikken er helt i top med opløsninger op til 2560 x 1600 pixels – og du kan tilslutte to skærme til den lille MacBook Mini – selv på den mindste model. Det er perfekt til f.eks. gaming eller til dig, der har brug for ekstra meget skærmplads.

 

Køb Mac Mini hos Føtex.dk

Uanset hvilken model Mac Mini du vælger, får du masser af ydeevne, lækkert design og brugeroplevelse i topklasse. Køber du Mac Mini online hos føtex.dk får du leveret din computer lige til døren med ubegrænset returret. Bestil i dag!