Macbook Air

Med Apple Macbook Air har du strøm til 12 timer på din computer. Det gør den til din tro følgesvend til både arbejde, skole eller underholdning. Samtidig får du masser af regnekraft og plads. Se udvalget af MacBook Air her.

MacBook Air – altid lige ved hånden

Apple MacBook Air er den ultra-slim bærbar med masser af batteritid, regnekraft og plads til alt det, du bruger en computer til. Det kompakte design gør det samtidig nemt altid at have den med på farten.

Tre grunde til at vælge en MacBook Air

  • Ultraslim, let og solid konstruktion
  • 12 timers batteritid – nok til hele din dag
  • Lige så meget regnekraft og plads som større bærbare

Er en Apple iPad eller anden tablet ikke nok til dig daglige behov, er Apple Macbook Air den kraftfulde løsning, der ikke fylder meget mere. Her får du fuldt tastatur, større skærm i fuld HD-opløsning, samt masser af plads på SSD-lageret. Så på trods af sin lille, nærmest spinkle størrelse, er Apple MacBook Air lige så kraftfuld som større bærbare. Endelig får du den helt særlige brugeroplevelse, som kun kan opleves på en Apple-computer. Alt foregår bare mere glidende, nemt og intuitivt. Så ud over at have de samme muligheder som på andre bærbare, får du nemmere arbejdet fra hånden på en MacBook Air.

 

Hvilken MacBook Air skal du vælge?

Når du skal vælge, hvilken MacBook Air der er den rigtige for dig, handler det udelukkende om, hvor meget processorkraft og plads på SSD-lageret, du har brug for. Alle andre specifikationer på maskinen er nøjagtig den samme. Men selv hvis du vælger den mindste bestykning på din Apple MacBook Air, har du rigeligt med både regnekraft og plads til hverdagens opgaver. For med muligheden for at booste processorens hastighed op til 2,9 MHz, kan du køre selv de mere processor- og beregningstunge programmer på maskinen, uden at du mærker nedgang i performance eller hastighed. Muligheden for at booste processorhastigheden er i øvrigt også tilstede, selv om du vælger den lidt hurtigere CPU.

 

Hvad er forskellen på et SSD-lager og en harddisk?

“Harddisken” på en MacBook Air udgøres af det indbyggede SSD-lager. Her er ingen bevægelige dele, da læsning og skrivning på SSD-lageret foregår på samme måde som i computerens hukommelse. Derfor er dine billeder, dokumenter og andre vigtige filer meget bedre sikret end på gammeldags bærbare.

 

Køb MacBook Air på føtex.dk

Nu ved du alt, hvad du har brug for, når du skal beslutte dig for, hvilken MacBook Air du ønsker at købe. Bestiller du online, sender vi din nye MacBook Air direkte hjem til dig. Samtidig får du ubegrænset returret. Det er bare to af fordelene ved at handle online på føtex.dk.