Macbook Pro

Apple MacBook Pro er den mest kraftfulde og største MacBook-computer fra Apple. Den kan fås med op til 32 GB hukommelse, 4,8 GHz processorhastighed med turbo boost og 10 timers batteritid. Se udvalget her.

MacBook Pro – bærbar computer på et helt nyt niveau

MacBook Pro er den mest slagkraftige og højtydende computer fra californiske Apple. Den kommer med avanceret grafik, lynhurtigt SSD-lager og en smart Touch Bar, der gør det nemmere at få arbejdet for hånden. Det sikre valg, når du vil have det absolut bedste!

Tre grunde til at vælge MacBook Pro

  • Ultimativ performance
  • Masser af batteritid til hele dagen
  • Det bedste design og den bedste brugeroplevelse

Med MacBook Pro har du masser af muskelkraft i din bærbare til både foto- og videoredigering, avanceret 3D-grafik- og CAD-arbejde, og råstyrke og superlækker grafik til din gaming. Så med en Apple MacBook Pro får du ikke bare en bærbar til arbejdet. Den kan bruges til alt, hvad du kan foretage dig med en computer i løbet af hele din dag. Her er ikke noget at vente på computeren eller altid være i nærheden af en stikkontakt. Din MacBook Pro holder strøm i op til 10 timer på en fuld opladning – også selv om du sætter den til tungt arbejde. Så skal du have det bedste af det bedste og på toppen af det have det lækreste design, er det MacBook Pro, du skal vælge.

 

Smart Touch Bar på den nye MacBook Pro

Udover de nye ottendegenerations Intel Core-processorer med 4 eller 6 kerner og mulighed for at booste processorhastigheden op til svimlende 4,8 GHz, byder den nyeste Apple MacBook Pro på en ny Touch Bar. Den erstatter de gammeldags funktionstaster øverst på tastaturet. Smart Baren tilpasser sig hele tiden til det, du arbejder med. Derfor har du altid de mest relevante og oplagte genveje og funktioner tilgængelige, uanset hvad du arbejder med. Således får du tilbudt nye interaktive måder at tilpasse indholdet i dit dokument eller dit billede på, relevante emojis når du skriver mails og mange andre praktiske ting. Samtidig kan du nemt justere lys- og lydstyrke ved at svirpe på Touch Baren, lige som du kan bruge den til at spole i videooptagelser og lydfiler.

 

Køb MacBook Pro til gode priser hos føtex

Køb din nye MacBook Pro online med ubegrænset returret. Eller vælg en af de andre Apple MacBook-computere, som vi også sælger her på føtex.dk.