Aussie

Kirsebær, citronmelisse og humle – ingredienserne i den australske hårplejeserie Aussie har hver deres funktion. Glansgivende shampoo, fugtende balsam og hårkure, der giver volumen. Hemmeligheden er regelmæssig brug af de naturlige virkestoffer i hårplejen fra Aussie. Se udvalget herunder på føtex.dk.

Optimal hårpleje med Aussie

Skønne, naturlige virkestoffer fylder flaskerne med hårpleje hos australske Aussies produkter. Med fokus på én enkelt, men særlig effektiv ingrediens fra naturen er hvert produkt tilpasset, så det giver den ønskede effekt i dit hår – fugt, fylde eller glans. 
 

Tre grunde til at vælge Aussie:  

  • Naturlige ingredienser, der plejer og beskytter
  • Der er fokuseret på virkningen af hver produkt
  • Autentisk australsk hårpleje hele vejen rundt

Naturens bedste ingredienser præger det australske mærke Aussie – virkningen i de forskellige produkter til hårpleje er nøje tilpasset den funktion, der ønskes. Humle giver fylde til tyndt hår, eukalyptus fugter kruset hår og meget mere.
 

Hvilke hårprodukter fra Aussie skal du vælge?

De forskellige produkter fra Aussie har hver sin individuelle funktion, og det er derfor vigtigt, at du vælger den type, der passer til dit hår. Vælg mellem shampoo, balsam, hårkure og stylingsprodukter.

  • Shampoo fra Aussie findes til både krøllet, glat og farvet hår. Alle typer vasker hår og hovedbund effektivt og skånsomt. Vælg tørshampoo til den hurtige hårvask. Effektiv ginseng fra Australien sikrer flot glans til mat hår. 
  • Balsam i flydende eller sprayform – vælg efter den effekt, du har brug for – fugt, fylde eller glans. Altid med holdbar og naturlig duft fra de naturlige virkestoffer. 
  • Hårkure fra Aussie virker på ganske få minutter og kan anvendes i forbindelse med badet. Forkæl dit hår med en tre minutters kur, der giver glans eller fugter tørt og skadet hår. Efter en solferie reparerer og fugter citronmelisse solskadet hår 
  • Styling med mousse i vådt hår giver fylde og holder hele dagen. Hårspray til krøller, fiksering eller fylde findes også i det velassorterede sortiment fra Aussie. 

Australiens bedste natur finder du på flaske til den optimale hårpleje i vores store udvalg – Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.