Barebells

Hvis du gerne vil have hjælp til at få nok proteiner, så er proteindrik og proteinbarer en lækker og let løsning. Vælg mellem mange velsmagende varianter og find din favorit. Indtag din Barebells umiddelbart efter endt træning – se udvalget herunder.

Barbells – mere end bare proteiner

Produkterne fra Barebells er velafbalancerede og velsmagende, så du føler det som en ekstra forkælelse efter en hård træning. Med Barebells får du et proteinboost, der hjælper til mæthed.
 

Tre grunde til at vælge Barebells:

  • Proteindrikken har en lækker, blød og cremet milkshake-konsistens
  • Alle proteinmilkshakes er laktosefri og fuldstændig uden tilsat sukker
  • Proteinbarerne er uden tilsat sukker og med lækker smag af chokolade

Selv om du har proteinpulver hjemme i skabet, så kan det være rigtig rart med en hurtig bar eller milkshake i centeret, når din træning er overstået. Og med produkterne fra Barebells får du ikke bare mange lækre og proteinrige varianter at vælge mellem, du får også en laktose- og sukkerfri (ingen tilsat sukker) mulighed for at give din krop noget at arbejde med.
 

Sådan vælger du det rette Barebells produkt

Når du skal finde det produkt, der er din favorit, så handler det helt klart om personlige præferencer, men der er også et par ting, du kan overveje, inden du bestiller, for at optimere dine muligheder for at vælge rigtigt første gang. 

  • Proteinmilkshake – dit efter-trænings-protein-boost skal gerne være en lækker oplevelse, der ikke bare er godt for kroppen, men også giver dig en følelse af forkælelse og velvære. Denne drik er både blød, cremet og spækket med god smag.
  • Proteinbar – den minder dig mest om de kendte slikbarer, og derfor er det netop også et godt valg til dig, der savner de søde sager. De er både søde og sprøde.

Hos føtex.dk finder du altid et kæmpe udvalg af forskellige ting til din træning, så se udvalget herover, og bestil din favorit i dag!