Biotherm

Biotherm er luksus hudpleje i hverdagen, der velegnet til både mænd og kvinder. Med Biotherm får du en ren og tør fornemmelse under armene, en fugtet og velplejet hud og en nærende solbeskyttelse til både krop og ansigt. Undgå hvide pletter på tøjet – vælg Biotherm. Se udvalget herunder.

Stort udvalg af Biotherm

Lækre cremer, gode deodoranter og solbeskyttelse med anti-age effekt udgør en stor del af Biotherm sortimentet her hos føtex.dk. Vitaminer og andre biologisk fremmende ingredienser plejer og giver dig den smukkeste hud. Forkæl din hud med skønne fugtgivende produkter fra Biotherm. 
 

Tre grunde til at vælge Biotherm:  

  • Du får yderst luksuriøs og fugtende kropspleje
  • Deodoranterne er skånsomme, men effektive
  • Beskyt din hud mod vejret, og undgå rynker

Luksuriøse produkter baseret på vitaminer og effektive virkestoffer fugter og plejer din hud. Biotherm deodoranter er både effektive og skånsomme mod den sarte hud, og solbeskyttelsen modvirker alderstegn uden at give hvide pletter på tøjet. 
 

Hvornår skal du vælge Biotherm?

Uanset om det er til dig selv eller til en gave er Biotherm det luksuriøse og effektive valg. Vælg mellem deodorant til kvinder og deodorant til mænd, solbeskyttelse og lækre cremer. 

  • Deodoranter med aktive mineraler og 24 timers beskyttelse – De silkelette deodoranter fra Biotherm er til dig, der ikke vil have en klistrende fornemmelse under armene og gerne vil undgå hvide pletter på tøjet. Brug en Biotherm deodorant til hverdag, eller tag den med i tasken til sport eller på rejse. 
  • Solbeskyttelse i en høj faktor til krop og ansigt – Lad solcremen smelte ind i ansigtet og modvirke alderstegn, og smør kroppen ind i en god beskyttelse, der ikke efterlader pletter på tøjet. Du skal vælge Biotherm solcreme, hvis du gerne vil opnå effektiv solbeskyttelse, der samtidig plejer huden med fugt. 
  • Cremer til ansigt og hænder er fra Biotherm altid beriget med vitaminer og effektive virkestoffer. De bløde og lette cremer fugter effektivt og trækker godt ind i huden. Vælg en god håndcreme, eller forær et helt sæt med kropspleje til én du holder af. 

Skønne Biotherm-produkter til kvinder og mænd – find dem i det store udvalg herover.