Bodylab

Bodylab hjælper dig med at opfylde kostbehov med de rigtige kosttilskud. Protein som pulver, barer eller kapsler med omega 3-fiskeolie er blot få af de mange muligheder, du har for at supplere din kost. Prøv forskellige smagsvarianter fra udvalget herunder på føtex.dk.

Lækre produkter fra Bodylab

Snup en proteinbar på farten, eller drik en lækker proteinshake til træning – du finder det hele her på føtex.dk
 

Tre gode grunde til at vælge Bodylab:

  • Nemt at mixe og tage med på turen eller til træning
  • Der er gode ingredienser i produkterne 
  • Få altid et stort udvalg af de lækreste smagsvarianter

En stærk krop er en sund krop, og med produkter fra Bodylab får du flere alternativer, du kan supplere din kost med. Produkter med gode ingredienser og mange forskellige smagsvarianter – find din favorit blandt vores udvalg. 
 

Hvad er Bodylab?

Det anerkendte mærke inden for sportsernæring har et bredt sortiment af kosttilskud og kan være en hjælpende hånd til at opfylde dine kostbehov. 

  • Nemt  – I en travl hverdag kan det være behjælpeligt med et nemt kosttilskud. Ved proteinpulver kan du klargøre dit tilskud ved at mixe vand og proteinpulver. Du bestemmer helt selv, om du ønsker din drik som en milkshake, som mælk eller mere vandig. Med Bodylab kan du inden for de forskellige mærker finde flere smagsvarianter, som du kan mixe i en drik eller til din mad. Nyd for eksempel en shake med smag af vanille, jordbær eller chokolade. 
  • Livsstil – Spis, hvad du plejer, men udskift nogle af tingene med alternativer fra Bodylab. Kaloriefattige pandekager eller vafler, skønne sirupper i forskellige smagsvarianter eller Nutellea-lignende produkter, der smager fantastisk uden at koste på kaloriekontoen. 

Styrk kroppen med kosttilskud fra Bodylab til skarpe priser på føtex.dk.