Carrera

Få pulsen til at stige med Carrera Slot og RC og oplev den utrolige spænding. Carrera er drevet af lidenskab og innovation, og leverer kompromisløs kvalitet, imponerende ydeevne og eksklusive licenser. Oplev adrenalinfyldt spænding med omhyggeligt håndbyggede RC-biler med kraftfulde motorer og detaljerede slotbiler og baner. Garanteret timevis af underholdning med nervepirrende racerløb.

Eksperter i legendariske racerløb

I over 60 år har Carrera været synonym med kvalitetsracerløb, der fortsat begejstrer legebørn og motorsportsfans på deres legendariske slotbaner. Carreras biler kører ubesværet rundt på banerne og leverer enestående detaljer og autentiske motorracer-licenser, der giver en utrolig realistisk oplevelse.

Race med børnenes favoritter

Uanset om det er stjernerne fra Disney Pixar Cars-filmene eller karakterer som PAW Patrol og Gurli Gris fra TV-shows, kan selv de yngste racerkørere deltage i actionen. Carrera er altid garant for spænding, konkurrence og højhastighedsrace, der appellerer til fans i alle aldre.

Fart for enhver

Med Carrera RC's fjernstyrede køretøjer, både, quadcoptere og fantastiske helikoptere kan actionelskere opleve ren glæde udendørs. Carrera udvikler og producerer deres egne produkter og samarbejder også med store navne som Disney og Nintendo for at sikre unikke licenser og kvalitet.