Sjove spil fra Danspil

Brætspil er et sikkert hit, når du vil samle venner og familie. Med Danspils store udvalg af spil er der garanteret mange timers sjov for både børn og voksne. Du kan vælge mellem klassiske spil, nyere spil med mere eller mindre sjove navne eller familiespil, der samler alle generationer. Danspil dækker hele spektret af spil fra familie-, voksen- over børne- til læringsspil.

Familiespil

Intet er så skidt, at det ikke er godt noget. F.eks. kan en træls regnvejrsdag forvandles til en dejlig indendørs hyggedag med familiespil. I kan dyste om, hvem der kan matche flest hatte på form, kantfarve og mønster i Hit the Hat spillet eller I kan begive jer ud i et kapløb hen over isen, hvor I hopper over isflagerne og må lægge den rigtige strategi for at komme først over målstregen.

Voksenspil

At samles omkring et voksenspil er en givtig måde at være sammen på, for det kan både være sjovt og lærerigt. Test f.eks. jeres paratviden om Danmark i quizspillet Smart i en fart, hvor I også skal have styr på eget og moderstanderholdets stærke og svage sider. Eller I kan lade jeres kreative evner komme til udtryk i Tegn og Gæt spillet.

Børnespil

Det skal være sjovt og tilmed god læring at spille børnespil. I Dyredomino trænes børnenes hukommelse samtidig med, at de lærer forskellige dyr at kende. I Candy Monsters gælder det bl.a. om at bruge den bedste taktik for at komme frem til slikbutikken. Og når terningerne har forskellige farver i stedet for forskellig antal øjne, er det for at gøre det muligt for børn at spille Yatzi med Kidz Yatzi.

Læringsspil

At lære gennem leg er den sjove måde at lære på. Danspils læringsspil favner bredt og er på hver deres måde med til at udvikle barnets kompetencer. I Lær Klokken spillet skal barnet stille viserne på læringsuret. I Hvad rimer kan du stimulere barnets kombinationsevne, når det skal matche brikker, som rimer på hinanden.