Dantoy

Dantoy er danskproduceret legetøj i høj kvalitet, og der indbyder til masser af timers leg og læring. Dantoy har produceret kvalitetslegetøj i mere end 50 år.

Svanemærket

Svanen er din sikkerhed for, at et produkt lever op til en række skrappe krav. Svanen tager udgangspunkt i et produkts livscyklus. Det betyder, at miljøbelastningen vurderes lige fra produktet bliver ”født” som råmateriale til det ”dør” som affald. Som en uafhængig tredjepart er det Miljømærkning Danmark, der kontrollerer, at mærkede produkter lever op til kravene for mærkningen og derved at dantoy lever op til svanemærket. Læs mere om Svanemærket på Miljømærkning Danmark.

dantoy er produceret i Danmark

dantoy er en privat, dansk ejet virksomhed, med over 50 års erfaring, som er lokaliseret i Hobro, hvor hele sortimentet produceres. dantoy er kvalitetslegetøj i plast, og som er ISO 9001 og 14001 certificeret.

dantoys dna er leg! dantoys vil bidrage til kreativ, social og motorisk udvikling af børn. Hele sortimentet er produceret i sikre materialer, i glade, holdbare farver og med øje for dansk design.