Deltaco

Deltaco har et bredt sortiment af Smart Home produkter. Du finder alt fra smart belysning - både indendørs og udendørs - til overvågningskameraer. Det hele kan styres gennem din Deltaco-app, som er nem at installere og navigere i. Et 'smart hjem' er praktisk, energieffektivt og skaber tryghed. Og så er det virkelig nemt og bekvemt: Alt fra friskbrygget kaffe til belysning kan tilpasses direkte på din telefon.

Smart indendørsbelysning

Tilpas lyset i din bolig alt efter aktivitet, stemning, følelser, sæson osv. Deltaco smart indendørs belysning giver dig mulighed for at skifte mellem farver, lysstyrker, koldt lys, varmt lys og meget mere. På den måde kan du få den perfekte belysning både midt på dagen og sent på aftenen. 

Smart udendørs belysning

Tænd, sluk eller skru op og ned for dit udendørs lys på altanen, i haven, på terrassen osv. - uanset om du er hjemme eller ej. Med Deltaco Smart Home udendørsbelysning kan du justere det hele i appen. På den måde kan du sørge for, at du fx altid kan se noget udendørs, hvis du kommer hjem sent om natten. Du kan også skabe en hyggelig stemningsfuld belysning til en aftendrink i gårdhaven. 

Smart Power

Du kan styre enheder, der ikke er en del af Smart Home sortimentet fra Deltaco ved hjælp af disse Smart Poower strømstik. Du kan for eksempel planlægge friskbrygget kaffe om morgenen eller tænde og slukke diverse TV apparater og lignende. Du kan også få Smart Power strømstik med energiovervågning, så du kan overvåge dit energiforbrug. 

Smart overvågning og sikkerhed

Med Delcato Smart Home overvågningsudstyr kan du føle dig mere tryg og sikker, når du ikke er hjemme. Du kan følge med i, hvad der sker i dit hjem 'Live' via app'en og du kan kombinere bevægelsescensorer med kamera, belysning og sirener. Se udvalget af Smart overvågning her.