Disney film

Med Disney film går du sjældent galt i byen, når der skal hygges. På føtex.dk finder du både de elskede klassikere og de helt nye Disney film. Du kan se vores udvalg lige herunder.

Disney film – fantastisk underholdning for hele familien

Hvem kender ikke klassikere som Snehvide, Askepot, Tornerose, Junglebogen, Aristocats, Biler og Løvernes Konge? Listen er alenlang, og det er næsten umuligt at fremhæve en titel frem for en anden. Mon ikke at de fleste alligevel har en eller flere klare favoritter? Det eventyrlige univers tryllebinder såvel unge som ældre, og det skyldes, at figurerne er udstyret med almenmenneskelige træk, som vi alle i højere eller mindre grad kan nikke genkendende til i enten os selv eller andre.
 

Tre grunde til at vælge Disney film:

  • Vælg mellem et hav af klassikere og helt nye titler 
  • Filmene er lige egnet til og elsket af børn og voksne
  • Fantastisk underholdning i en klasse for sig – den bedste
     

Hvad skal jeg vælge?

Du ved sikkert godt, hvilke Walt Disney film du selv foretrækker. Hvis du skal give en film til et barn, er det en god idé at spørge dig lidt til råds hos dets forældre. Der er Disney film til alle.

  • Klassikere: Trods deres høje alder, er mange af de ældre film nogle af de mest elskede og populære hos selv de alleryngste. Hvem kender ikke f.eks. Pinocchio, Tornerose og Bambi?
  • Nye titler: Der lanceres konstant nye titler. Vi holder os ajour med det nyeste og opdaterer og udvider vores sortiment, så det altid fremstår interessant og up to date.
  • Temaer: Prinsesser og prinser, helte og heltinder, uhyrer og biler er blot noget af det, som filmene handler om. Kig dig om, så finder du sikkert en film med det helt rigtige tema.

Har du kigget dig godt omkring i shoppen og fundet frem til din nye Disney film? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk.