Dove

I udvalget af Dove finder du masser af produkter til både bad og efterpleje. Vælg en plejende shampoo til dit hår, en fugtgivende showergel til badet og nærende cremepleje som bodylotion. Skønne kropsprodukter med naturlige ingredienser og diskret duft til både mænd og kvinder. Se udvalget herunder på føtex.dk.

Dove er kropspleje med fugt, fugt og fugt

Hud og hår plejes og beskyttes optimalt med masser af fugt og nærende ingredienser. Vask hår og krop i rensende produkter fra Dove, der ikke udtørrer, og som plejer med masser af fugtgivende indholdsstoffer.
 

Tre grunde til at vælge Dove:  

  • Der findes en Dove til alle hudtyper
  • Huden plejes og beskyttes effektivt
  • Du kan få produkter til hele kroppen

Du får det hele til hud og hår med pleje fra Dove – shampoo, showergel, creme og deodorant. Din hud plejes og beskyttes med fugt og naturligt plejende ingredienser, og så kan du finde produkter til hele kroppen.
 

Hvilke produkter findes der fra Dove?

Inden for Dove-serien finder du alt, hvad du behøver i hverdagen af rensende og plejende produkter til hår og krop. 

  • Shampoo fra Dove findes til alle hårtyper – farvet, krøllet, afbleget, lyst, mørkt og alt ind i mellem. Alle produkter renser og plejer, så du undgår tørre lokker og en flyvsk frisure.
  • Showergel kan vælges med og uden duft eller som en del af et 2-i-1 produkt med shampoo. Kropssæben fra Dove er fugtgivende og nem at dosere, og så er den praktisk at have med på farten til både sport og rejser. 
  • Bodylotion som let body-milk i praktisk flaske eller som fed body-butter i bøtte med skruelåg gør udvalget af cremer til kroppen fra Dove endeløs. Vælg netop den konsistens, som din hud behøver – hele året rundt eller i perioder. 
  • Deodoranter i roll-on eller spray fra Dove er alle velegnede til sensitiv hud. De modvirker sved, plejer den sarte hud under armene og dufter diskret af renhed. Find også deodoranter til mænd i det store udvalg. 

Plej din krop optimalt med blødgørende produkter fra Dove - bestil på føtex.dk og få nem og hurtig levering,