Electrolux støvsugere

En Electrolux støvsuger sikrer effektiv rengøring med mindst mulig støj. Vælg mellem håndstøvsugere, robotstøvsugere eller klassiske modeller med eller uden ledning. Med en støvsuger fra Electrolux behøver du hverken gå på kompromis med kapacitet, pris eller kvalitet – du finder det hele i udvalget herunder.  

Gør rent med en Electrolux støvsuger

Den smarte håndstøvsuger klarer krummerne efter aftensmaden, robotstøvsugeren kommer ud i alle hjørner, og den klassiske rengør støjsvagt overalt i hjemmet. Slip for besvær med ledning og støvsugerposer, eller vælg en model med kraftig motor til hundehårene. 
 

Tre gode grunde til at vælge en støvsuger fra Electrolux:

  • Pris, kvalitet og kapacitet går hånd i hånd i Electrolux
  • Vælg mellem klassisk, håndholdt, robot og uden pose
  • Støjsvag teknologi gør den anvendelig hele døgnet

Støvsug, når du har lyst med en støjsvag model fra Electrolux. Vælg den håndholdte til den hurtige rengøring, den klassiske til den grundige og den poseløse til allergikerhjemmet. Eller lad robotstøvsugeren klare det hele for dig. 
 

Sådan vælger du din nye Electrolux støvsuger

I udvalget af støvsugere kan det være svært at vide, hvad du skal kigge efter – herunder er de vigtigste ting, som du skal overveje, inden du køber en ny støvsuger fra Electrolux.

  • Hvor stort areal skal støvsuges? Vælg en klassisk støvsuger med høj watt, hvis du skal støvsuge et stort areal. For en ledningsfri støvsuger gælder, at du skal gå efter en model med lang batterilevetid, så du ikke behøver at oplade undervejs i rengøringen. 
  • Hvor ofte støvsuger du? Til den jævnlige støvsugning kan det for en ledningsfri løsning være relevant at tjekke opladningstid, så du ikke skal vente på, at støvsugeren bliver klar efter opladning. En robotstøvsuger kan være et godt valg for dig, der gerne støvsuger hver dag. 
  • Er der allergikere i hjemmet? En støvsuger uden pose kan være den rigtige løsning for et hjem med allergikere. Med ekstra støvfilter og tømning efter hver støvsugning, undgår du unødig opbevaring af støv i støvsugeren i hjemmet. 

Vil du have kvalitet og effektiv rengøring? Vælg en Electrolux støvsuger fra onlineudvalget her på føtex.dk – Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.