Elizabeth Arden

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af fantastiske hudplejeprodukter, kosmetik og parfumer fra det amerikanske ikon. Vi fører et stort og bredt sortiment af Elizabeth Arden skønhedsprodukter - både de kendte klassikere og de allernyeste nyheder. Du kan tjekke vores aktuelle udvalg lige herunder.

Elizabeth Arden – legendarisk og innovativ

Det er umuligt at tale om Elizabeth Arden uden at nævne Elizabeth Arden Green Tea og Elizabeth Arden Eight Hour Cream, som har opnået nærmest kultstatus hos kvinder i alle aldre på grund af den fremragende effekt den har på huden.

Hvis du er kompromisløs i forhold til kvaliteten af dine skønhedsprodukter og udelukkende vil have det bedste, er du kommet til rette sted. Kombinationen af mere end 100 års erfaring og masser af forskning og udvikling placerer stadig den dag i dag produkterne fra Elizabeth Arden i den absolutte top. 
 

Tre grunde til at vælge Elizabeth Arden:

  • Høj kvalitet og en innovativ tilgang til produktudvikling
  • Stort udvalg af såvel kendte klassikere som nye produkter
  • Produkter til kvinder i alle aldre og med forskellige behov

Ifølge Elizabeth Arden skal skønhedsprodukter ikke dække, men forskønne. Vi bestræber os på altid at have et alsidigt udvalg af produkter fra den amerikanske skønhedsgigant på hylderne her i shoppen, så du med stor sandsynlighed kan få fingrene i dine favoritter.
 

Hvad skal jeg vælge?

Du skal naturligvis vælge det eller de produkter, som matcher dit behov. Det kan være i forhold til hudtype – normal, tør eller fedtet – eller duftnote. 

Er du i tvivl, kan vi anbefale, at du tjekker beskrivelsen af og specifikationerne for det enkelte produkt. De indeholder praktiske og nyttige informationer, og de er udarbejdet netop for at give dig de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige.

Når du har fundet frem til f.eks. en lækker Elizabeth Arden læbepomade eller Elizabeth Arden parfume, bestiller du den nemt og bekvemt online her på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.