Ellehammer

Ellehammer kuffert med fire hjul i elegant hardcase-design. Rejs sikkert og ubesværet med organiseret bagage og godkendt TSA-lås. Vælg mellem flere størrelser og modeller. En kuffert fra Ellehammer gør rejsen let og ubesværet. Dyk ned i udvalget herunder på føtex.dk og find din nye rejsekuffert. 

Velorganiseret rejse med Ellehammer kuffert

Indvendige kompressionsbånd, separationsvæg og lommer organiserer din bagage og sikrer mod uorden i kufferten. Elegant hardcase-design er solidt, og fire hjul gør transporten til en leg. Lås dine ejendele inde under rejsen med den godkendte TSA-lås. 
 

Tre gode grunde til at vælge Ellehammer:

  • Kør de elegante hardcase-kufferter på fire hjul
  • Organiser din bagage med bånd og lommer
  • Dine ejendele beskyttes med godkendt TSA-lås

Fire hjul i god kvalitet under et elegant hardcase-design gør manøvreringen af en Ellehammer kuffert til en leg. Din bagage forbliver velorganiseret med kompressionsbånd, lommer og separate rum indvendigt, og du kan beskytte det hele med den påmonterede TSA-lås. 
 

Hvilken Ellehammer kuffert skal du vælge?

Der er forskellige farver, designs og størrelser, når du skal vælge blandt de mange lækre rejsekufferter fra Ellehammer – men hvilken passer til dig?

  • Farve – en neutral farve som sort eller grå passer til alt og kan nemt kombineres med andre kufferter og rejsetasker. Foretrækker du ens kufferter, kan du spare penge ved køb af sæt med 3 forskellige størrelser i samme farve og design. Gør evt. din kuffert unik og nem at kende på transportbåndet med et kuffertcover eller farverige bånd. 
  • Design – Ellehammer udmærker sig ved forskellige elegante designs, der gør hardcase-overfladen ujævn og dermed mere modstandsdygtig over for snavs og ridser. Uanset design er kufferterne alle forsynet med fire lydløse spinnerhjul og et justerbart trækhåndtag. En Ellehammer kuffert forener klassisk design med nytænkning. 
  • Størrelse – til håndbagage bør du vælge en kabinekuffert, der fra Ellehammer opfylder alle krav om mål. Enkeltvis eller i sæt finder du også kufferter i både mellemstørrelse og stor – alle i letvægtsmateriale, der tillader dig at pakke mest muligt uden at overskride vægtbegrænsningen på flyet. 

Tril af sted med en Ellehammer kuffert fra onlineudvalget herover på føtex.dk.