Epiq

Gør tilværelsen mere effektiv og overskuelig med nogle brugervenlige og praktiske husholdningsapparater. Med et godt udvalg fra Epiq er du godt på vej til at få mere luft og dermed tid i hverdagen, uden at det slår bunden ud af dit budget. Tjek vores store sortiment lige herunder.

Epiq – effektivitet og funktionalitet

Det kan være svært at nå det hele i en travl dagligdag med familie, job, daginstitution, skole og fritidsinteresser. Hvorfor ikke benytte dig af nogle af de mange fantastiske elektroniske artikler fra det danske brand, når det kan gøres til så fornuftig en pris? Epiq er et dansk brand, der leverer kreative og effektive løsninger inden for et bredt udvalg af elektriske husholdningsartikler. Du finder rigtigt mange af dem her i shoppen. Kig dig om, så finder du sikkert noget, du bare ikke kan undvære.
 

Tre grunde til at vælge Epiq:

  • Bredt udvalg af elektroniske husholdningsartikler
  • ”Affordable luxury” produkter til hjemmet
  • Fokus på kvalitet, effektivitet og funktionalitet

En gammel talemåde siger, at det ofte er i detaljen, at løsningen skal findes. Det er der meget sandhed i, når det handler om at gøre hverdagens mange praktiske gøremål mere overskuelige og effektive. 

Hos føtex.dk bestræber vi os hele tiden på at udvide og opdatere vores faste sortiment med det allersidste nye fra Epiq. Såvel design som elektronik sidder lige i skabet, og det giver hurtige og effektive arbejdsgange.  
 

Hvad skal jeg vælge?

Du skal naturligvis først danne dig et godt overblik over dit behov. 

Findes der f.eks. lidt af et ”flaskehalsproblem” et eller flere steder, når der er noget, der skal ordnes derhjemme, så skriv det ned, så du ved, hvilke løsninger du skal kigge nærmere på. 

Ved at vælge f.eks. en Epiq støvsuger, en Epiq køkkenmaskine, en Epiq mikroovn eller en Epiq sous vide, er du godt på vej til at overlade arbejdsopgaverne til apparaterne og dermed frigive tid, som du kan bruge på dig selv og din familie.

Har du endelig bestemt dig for et eller flere af de fantastiske elektroniske husholdningsapparater fra Epiq? Så bestiller du det/dem nemt på føtex.dk.