Fingerlings

Gå bananas over at have en god kammerat, der elsker at klynge sig til din finger. De charmerende Fingerlings reagerer på berøring og lyde og har hver deres personlighed. Oplev dem udtrykke sig med mere end 70 lyde og reaktioner.

Interagér med Fingerlings, og få 70+ lyde og reaktioner

Sig hej til de nye Fingerlings! De har dunet pels på hovedet og er dejlige at ae. De charmerende og farverige Fingerlings har hver især deres unikke stemme og personlighed og kan udtrykke sig gennem mere end 70 søde lyde og reaktioner. Du vil opleve, hvordan de synger, griner og viser, hvad de føler. Det er helt tydeligt, at Fingerlings elsker at sidde på din finger, for så lyser deres hjerte. De har også en anden personlighed, når de sidder på din finger kontra, når de ikke gør.

Din Fingerlings kender dig

Når du sætter Fingerlings på din finger, begynder dens hjerte at slå, og den siger hej til dig med et ”hello”. Dens personlighed og den måde, din Fingerlings reagerer på, vil være afhængig af, om den sidder på din finger eller ej.

Din Fingerlings reagerer, når du rører ved den

Fingerlings har sensorer på hoved, mund og mave og vil reagere, når du rører ved den. Det er muligt både at made og kysse den. Du kan også lege tittebøh med din Fingerlings ved at dække mund- og hovedsensor til samtidig, give slip, og så få en sjov overraskelse.

 

Din Fingerlings har en skøn pels og en fleksibel hale

Det er så dejligt at ae din Fingerlings, for den har en dunet blød pels på hovedet. Og dens fleksible hale kan vendes opad, så aben også kan sidde selv på bordet ved siden af dig.

 

Din Fingerlings er din følgesvend

Din Fingerlings er nem at tage med dig overalt, så har du altid en god ven i nærheden.