Fisherprice

Giv dit barn den bedste start på livet med lærende legetøj fra Fisher Price, der er specielt designet til at understøtte og stimulere barnets udvikling. Vi opdaterer løbende med nyt fra den amerikanske legetøjsproducent, så du altid har noget lækkert at vælge mellem. Du kan se vores store udvalg herunder.

Fisher Price – leg og læring hånd i hånd

Som forælder ved du naturligvis alt om, hvor afgørende stimuli er for dit barns trivsel og udvikling. Kærlighed og omsorg betyder alt. Hvis du vil give dit barn de bedste forudsætninger for at trives, udvikle kompetencer og blomstre, er det vigtigt, at det legetøj, som du giver det, er udviklet med netop dét for øje. Det er du garanteret, når du vælger noget af alt det fantastiske, kreative og fantasifulde legetøj fra Fisher Price. 
 

Tre grunde til at vælge Fisher Price:

  • Legetøj af høj kvalitet – udviklet til små fingre
  • Lærende legetøj der stimulerer dit barns udvikling
  • Alderssvarende legetøj i flotte farver og lækre design

Fisher-Price har gennem mere end 80 år fremstillet legetøj og babyudstyr af høj kvalitet. Barnet er i centrum, og det er ud fra dets naturlige behov for at udforske egne evner og dets omgivelser, at nye produkter udvikles. Alt Fisher-Price legetøj er udformet, så det er nemt at håndtere.
 

Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Her får du et par punkter, som er værd at have i tankerne.

  • Alder: Alle børn udvikler sig i forskellige tempi – deres helt egne. Det er dog vigtigt hverken at skyde under eller over målet. Du kender dit barn bedst. Observér det lidt, og tjek den målgruppe, som er nævnt under det enkelte produkt. Den skal dog udelukkende opfattes som vejledende.
  • Lyde og farver: De fleste børn er vilde med lyde og musik. Hvis de vel og mærke føler sig trygge. Giver du dit barn et stykke legetøj med lyd/musik, er det derfor vigtigt, at du i starten udforsker det sammen med dit barn.

Når du har fundet frem til det helt rigtige, bestiller du det online her på føtex.dk. Du har som altid 30 dages returret.