Fiskars knive & køkkenredskaber

Med en Fiskars kniv i hånden kan du hakke, partere, filetere, skære, skrælle og snitte dig til et godt resultat ved køkkenbordet. Et udvalg af skarpe knive er et must i et køkken. Når du vælger Fiskars, er du garanteret nordisk kvalitet og design i topklasse. Tjek vores store sortiment herunder.

Fiskars – kom knivskarpt fra start og i mål

Du behøver ikke nødvendigvis at være en chefkok for at tilberede fantastisk mad i dit køkken derhjemme. Det kan de fleste gøre, hvis de vel og mærke har passionen for det, har gode råvarer og råder over noget godt køkkenudstyr. Her er det ganske enkelt nødvendigt med nogle knive, som ligger godt i hånden, og som er udviklet og slebet til formålet. Det er Fiskars knive, og dem finder du heldigvis et bredt udvalg af her i shoppen.

Tre grunde til at vælge Fiskars:

  • Lækker udformning og flot design

  • Høj kvalitet fra greb til blad

  • Lang holdbarhed og levetid

Det skal være en positiv oplevelse at gå i køkkenet og tilberede mad, hvad enten det er en let frokost eller et solidt aftensmåltid. Alle – eller i hvert fald de fleste kvalitetsknive – er skarpe, når du køber dem. Men hvordan ser skarpheden ud efter bare et par måneder? Det er her, at topprodukterne skiller sig ud ved at forblive knivskarpe. Sådan er det med knive fra det finske brand, Fiskars.

Hvad skal jeg vælge fra Fiskars?

Når du har bestemt dig for, at din næste kniv skal være en Fiskars kniv, er næste skridt i processen at vælge den rette type kniv. Der findes et væld af muligheder, og her får du et lille udvalg af nogle af de mest almindelige.

  • Kokkekniv – Uundværlig i køkkenet. Kan bruges til så at sige alle madvarer. Nem at arbejde med.

  • Asiatisk kokkekniv – Giver god kontrol ved hakkeopgaver og kan bruges til såvel kød og fisk som grøntsager.

  • Filetkniv – Et must til filetering af fisk.

  • Grøntsagskniv – Skræl, hak og snit dine grøntsager.

  • Brødkniv – Perfekt, når der skal skæres franskbrød eller hakkes chokolade. 

Når du har fundet din nye Fiskars kniv, Fiskars saks eller måske Fiskars All Steel stegepande bestiller du den nemt på føtex.dk.