Futura

Futura tilbyder en række kosttilskud med enten fiskeolie eller kalk. Det er kosttilskud, som vi har indtaget på mange forskellige måder i generationer. Hos Futura fås de på tabletform - lige til at tage. Se udvalget af Futura kosttilskud her og bestil online på føtex.dk.

Futura kosttilskud til alle aldre

Futura er et brand i Orkla Care-gruppen, som tilbyder et bredt udvalg af kalk- og Omega-3 tilskud i tabletform. Vælg de rene produkter, eller produkter beriget med forskellige urter, ekstra vitaminer eller skræddersyet til bestemte aldersklasser.
 

Tre gode grunde til at vælge Futura kosttilskud:

  • Nemme at spise 
  • Anerkendt producent, som lever op til høje standarder
  • Stort udvalg af specialtilpassede kosttilskudsprodukter

Afhængig af dit energibehov er det ifølge Fødevarestyrelsen vigtigt med et indtag af Omega 3. Derudover kan det være svært at dække kroppens behov for kalk. 
 

Hurra for fiskeolie og kalk i pilleform

Med Futura fiskeolie kan det daglige tilskud af Omega-3 fedtsyrer klares med en enkelt pille. Det betyder samtidig et farvel til de grimme og dårligt smagende opstød.

Skulle du alligevel få opstød af de almindelige Futura fiskeolie-piller, tilbyder Futura også nogle helt særlige ”Anti-opstød” fiskeoliepiller. Får du opstød af dem, betaler Futura dig pengene tilbage. 
 

Den nemme vej til kalk nok i hverdagen

Tilsvarende kan det daglige tilskud af kalk, som både gravide, ældre og mange voksne tager, klares med en pille. Enten i form af en helt almindelig kalktablet, eller særlige versioner udviklet til dig, som har rundet de 50 – eller som også ønsker et ekstra tilskud af D3-vitamin. Dette er et supplement til din almindelige kost.

Kalktilskud på pilleform gør det også nemmere at få kalk nok i hverdagen for dig, der har valgt mælkeprodukterne fra. Enten på grund af laktoseintolerance, fordi du er lever vegansk, eller bare ikke bryder dig om mælk.

Bestil Futura kosttilskud online i dag på føtex.dk!