Garnier

Garnier hårfarve er ligesom alle produkter fra det populære Garnier baseret på naturlige ingredienser, der plejer og beskytter hår og hovedbund. Find alle nuancer og farvebeskyttende Garnier shampoo til skånsom efterpleje. Garnier Fructis shampoo er tilpasset din hårtype. Find din nye hårfarve og shampoo i det store udvalg her på føtex.dk.

Farv og plej håret med Garnier

Hår både med og uden hårfarve skal plejes med vask på en skånsom og fugtgivende måde. Frugters naturligt plejende ingredienser findes overalt i Garnier hårfarve og shampoo og er tilpasset dit hårs behov. En god pleje giver et godt og holdbart resultat for din hårfarvning. 
 

Tre grunde til at vælge hårfarve og shampoo fra Garnier: 

  • Naturlige nuancer og holdbare ingredienser
  • Skånsom mod både håret og hovedbunden
  • Indeholder olier og virkestoffer fra naturen

Hårfarve i nuancer, der virker naturlige og med ingredienser, der sikrer et holdbart resultat. Garniers produkter er skånsomme og effektive og plejer både hår og hovedbund. Indholdet af naturlige olier, og virkestoffer gør det til et sikkert valg – hver gang. 


Hvilke produkter findes fra Garnier?

Garnier er mere end blot hårfarve og shampoo – totalpleje til håret og hudpleje er også en del af det store sortiment. 

  • Hårfarve – Blonde, brune, røde eller sorte nuancer. Uanset hårtype vil en Garnier hårfarve give dig det bedste resultat. Tænk på din hudtone, inden du vælger farve og nuance. Den lyse hud med rødlig undertone passer godt til rød, lys eller mellemblond hårfarve, mens den mørkere hudfarve kan bære de helt mørke nuancer. 
  • Hårpleje – Garnier shampoo er blot ét de mange produkter, der tager sig af din hårpleje. Balsam, hårmasker og styling er en hel ekstra verden af relevante produkter til at give dit hår den optimale pleje både med og uden hårfarvning. 
  • Hudpleje – Rens og fugt samt solcreme og aftersun fra Garnier består af de samme naturlige og effektive virkestoffer, som du finder i hårfarve og -pleje fra mærket. Tilpasset netop din hudtype kan du med flere-i-én løsninger klare din daglige hudplejerutine på den halve tid. 

Den bedste varekvalitet inden for hårfarve og -pleje finder du blandt de mange Garnier produkter i vores store online udvalg her på føtex.dk.