Gerimax

Den østasiatiske ginseng-rod er en populær plante og har en karakteristisk form. Med Gerimax får du nem adgang til ginseng-rod i form af et tabletbaseret eller flydende kosttilskud, du kan tage i hverdagen. Se udvalget af Gerimax-produkter her og bestil online i dag fra føtex.dk.

Ginseng – verdens første præstationsfremmer

Ginseng-roden kan være et supplement til din daglige kost. Den blev fundet i de koreanske skove, og i begyndelsen var den forbeholdt kejsere, konger og andre adelige. Sådan er det ikke længere. For i dag kan alle få ginseng-rod som et dagligt kosttilskud i form af de kendte Gerimax-produkter.
 

Tre gode grunde til at vælge Gerimax:

  • Du ønsker et dagligt tilskud af ginseng i din kost
  • Du vil gerne indtage ginseng på en nem måde
  • Trygheden ved et produkt fra en kendt producent

Ginseng-roden udvindes af planter inden for Vedbend-familien. Den mest almindelige ginseng tilhører arten Panax. Det er den art, den oprindelige koreanske ginseng tilhører. Den dyrkes også i Japan, Vietnam og Amerika i dag. Derudover findes der en sibirisk ginseng, også kaldet ”Russisk rod”. 

Ginseng-roden indeholder nogle indholdsstoffer, som kaldes for ”saponiner”. De kendes også under navnet ”ginsenosider”. Det er disse, der skulle give den formodede virkning af ginseng-roden.
 

Det lette, daglige tilskud af ginseng

Herhjemme er det ikke muligt at dyrke ginseng i naturen. Så ønsker du et dagligt tilskud af ginseng, er den nemmeste måde at købe det i form af de mange forskellige Gerimax ginseng-produkter. 

De fås enten på tabletform eller som mikstur, du nemt kan tage hver dag. Du kan også få særlige Gerimax-produkter, der er målrettet dig, som er rundet de 50. De indeholder udover ginseng også et tilskud af magnesium, samt C- og D-vitamin.

Vær opmærksom på, at du ikke bør tage ginseng i 4 uger før en planlagt operation, ligesom gravide, ammende og børn ikke anbefales at tage ginseng. Husk også at holde en pause med nogle af ginseng-produkterne i 2-3 uger hver 3. måned.

Se udvalget af Gerimax-produkter og bestil i dag på føtex.dk.