Gillette

Gillette Fusion til mænd er innovativ barbering med flerbladet hoved og mulighed for refill. Lad den daglige barbering være effektiv og skånsom med Gillette. Til kvinder bliver hårfjerning til en leg med de mange Gillette Venus modeller. Find skrabere og refillsæt online herunder på føtex.dk. 

Skånsom barbering med Gillette

Til både mænd og kvinder er skrabere fra Gillette en effektiv hårfjerning, der skåner huden og efterlader den glat og ren. Udskift skrabehovedet løbende med refills og få en tæt barbering hver gang. Flere modeller og produkter fra det populære mærke til begge køn.  
 

Tre gode grunde til at vælge Gillette:

  • Du får skånsom barbering hver dag
  • Vælg modeller til både mænd og kvinder
  • Flere blade på skraberen sørger for tæt barbering

Gillette skåner huden ved hver barbering. Du finder mange forskellige modeller til begge køn – alle med flerbladet skrabehoved, der sikrer en effektiv barbering. 
 

Hvilken Gillette model skal du vælge?

I det store udvalg af barberskrabere fra Gillette finder du flere modeller og produkter til både mænd og kvinder. Modellerne er skabt til forskellige behov og barberingsrutiner til begge køn. Bliv klogere på, hvilken model du bør vælge herunder.

  • Til mænd er skrabere designet til at kunne følge de mange konturer, der er i ansigtet og klare en daglig barbering. De forskellige modeller inden for Gillette Fusion udmærker sig ved flere tætsiddende blade, der garanterer en effektiv og tæt barbering. Nogle modeller er unikke for deres tynde barberblade, andre for hovedets fleksibilitet. Til alle modeller kan du købe refillsæt, så du kan udskifte barberhovedet så ofte, som du har behov for. 
  • Til kvinder gør de forskellige modeller fra Gillette Venus hårfjerning nemt og skånsomt. Fleksible skrabehoveder minimerer risikoen for rifter, og integrerede gelebarer giver fugt til huden under hele barberingen. Ergonomiske håndtag gør skrabere til kvinder nemme at holde om, og med den lille snap-model kan du også have din skraber med i tasken på ferie eller overnatning. 

Lad den daglige barbering være mild og skånsom mod huden med Gillette skrabere fra det store online udvalg. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.