GOSH COPENHAGEN makeup

Når du vælger makeup fra GOSH COPENHAGEN serien får øjne, læber, hud og negle den optimale pleje, og du får de seneste makeuptrends til gode priser. Altid sidste nyt inden for makeup – nemt at påføre så du kan skabe det helt rigtige look. Se mere online herunder på føtex.dk.

Vælg GOSH COPENHAGEN makeup

GOSH COPENHAGEN er et dansk kosmetikmærke med produktudvikling og produktion i Danmark. Vi har omtanke på dyr og på dig. Vi anvender plejende ingredienser, og har et stort udvalg af veganske og parfumefri produkter. Desuden er vi startet på at lave enkelte produkter i emballage fra Ocean Waste Plastic. Med vores stærke sortiment af skønhedsprodukter kan du føle dig sikker, når det kommer til ingredienser og kvalitet – og samtidigt være modig, når det kommer til farven på din læbestift. Når du vælger makeup fra GOSH COPENHAGEN får du de seneste makeuptrends til rigtig gode priser.
 

Tre grunde til at vælge GOSH makeup:  

Læberne fugtes, øjenskyggen blender og eyelineren former – prisbevidste produkter fra GOSH er holdbare og plejer dit ansigt. Være kreativ med nye trends, og fremhæv det bedste i dine ansigtstræk med den rette makeup. 

  • Altid sidste nye makeuptrends
  • Genial til prisbevidste købere
  • Holdbar og med flere funktioner 

Med de seneste farver og effekter skaber du nemt de sidste nye makeuptrends med Gosh Copenhagen. Du finder altid gode priser og holdbar makeup med flere funktioner. 
 

Hvad er unikt ved GOSH COPENHAGEN produkter?

Det unikke ved makeup fra GOSH er, at det er både trendy, holdbart og billigt. Sortimentet byder på produkter til både øjne, læber, hud og negle. 

  • Øjne – Form dine øjne med en cremet og holdbar eyeliner i netop den sorte eller brune nuance, der matcher dine øjne. Skab spændende effekter med øjenskygge i pudder eller stiftform, og afslut øjenmakeuppen med en plejende mascara, der ikke drysser. 
  • Læber – Bløde og elastiske læber kræver en gennemfugtet base og en farve, der holder hele dagen. Tegn den perfekte form med lipliner, og udfyld med trendy, mat læbestift eller skinnende lipgloss. Lad læbepleje og farve forenes i holdbare produkter til læberne – det er GOSH. 
  • Hud – Udjævn linjer og store porer med en effektiv primer. Sørg for ensartet farve med en god foundation, og skjul urenheder og misfarvninger med en god concealer. Gør mat med mineralpudder, og skab levende effekter med shimmer og highligter. Skab din ønskehud med GOSH makeup. 
  • Negle – Du finder hele farvepaletten i neglelak fra GOSH. Neutrale naturfarver til hverdag eller pangfarver med glans, shimmer eller mathed til fest. Nemme at påføre, hurtigttørrende og langtidsholdbare. Sørg desuden for at holde dine neglebånd ved lige med en god negleolie. 

Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.