Køkkenchef

Gå på opdagelse i vores store univers af Køkkenchef produkter. Køkkenchef har eksisteret siden 2002, men blev i 2021 redesignet med et nyt visuelt udtryk og en udviddelse af sortimentet. Med køkkenudstyr fra Køkkenchef får du både kvalitet og værdi for dine penge, og du kan her i sortimentet finde alt hvad der kan bruges i et køkken - lige fra tilbehør og bageudstyr til elektroniske køkkenapparater.

Køkkenudstyr fra Køkkenchef

Køkkenchef blev grundlagt tilbage i 2002, men i 2021 blev brandet redesignet og moderniseret gennem en ny visuel identitet samt nye produktkategorier. Dette med henblik på at opdatere brandet i forhold til tidens tendenser, hvor man samtidig ønskede at fastholde værdierne kvalitet og funktionalitet. Med køkkenudstyr fra Køkkenchef får du altid den bedste kvalitet til fair priser. Køkkenchef gør det nemt at finde produkter til køkkenet blandt et bredt udvalg af køkkenudstyr, hvad end du ønsker at finde en gryde, en chokoladeform eller en elektrisk køkkenmaskine som f.eks en brødrister eller en sous vide. Køkkenchef er i konstant udvikling og sortimentet udvides løbende med flere spændende og innovative produkter.

Uanset ambitionsniveau i køkkenet kan alle være med og være deres egen køkkenchef, da produkterne er nemme at anvende for enhver - både til hverdagens madlavning og festmåltiderne. Den medfølgende brugsanvisning gør det overskueligt at passe bedst muligt på produkterne for længst levetid. Alle Køkkenchef produkter er nøje udvalgt til deres formål i køkkenet.

Køkkenchef har med sin nye visuelle identitet det ikoniske sildebens-bånd ned gennem midten, hvor produktet er fremhævet. Emballagens farver afspejler hvilken produktkategori varen tilhører. Uanset kategori er Køkkenchef til de prisbevidste, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af deres køkkenprodukter. Se det store udvalg her på siden og køb online på føtex.dk eller find dem i vores butikker.