Lekaform

Lekaform fra Lekapharm er en serie af vitamin-, mineral- og andre kost- og helsetilskud. Siden 1995 har de givet danskerne produkter i høj kvalitet til lave priser. For alle skal have råd til at få det kosttilskud, der giver dem en bedre hverdag. Se vores aktuelle udvalg og bestil Lekaform online på føtex.dk.

Lekaform kosttilskud til alle

Lekaform tilbyder et varieret udbud af forskellige kosttilskud til hele familien. Her er alt lige fra multivitaminer og ekstra tilskud af bestemte vitaminer til tilskud af fiskeolie, forskellige urter, propolis fra bier og Q10. Uanset hvilket natur- eller vitaminprodukt du sværger til, finder du det til en god pris i Lekaform-serien.
 

Tre gode grunde til at vælge Lekaform kosttilskud:

  • Meget bredt udvalg af alle former for kost- og vitamintilskud
  • Du finder alle de kendte kosttilskud til en altid lavere pris
  • Produkter af høj kvalitet produceret efter høje standarder

I lang tid har det været kendt, at mennesket har forsøgt at få vitaminer, mineraler og urter som tilskud til den daglige kost. Mange af disse midler var i starten forbehold regenter, adelige og krigsherrer – for at give dem en fordel i forhold til den almindelige borger. For tit skulle midlerne hentes i fjerne egne, og udvindes ved vanskelige processer.
 

Det behøver ikke at være dyrt at få et dagligt kosttilskud

Med tiden fik alle adgang til de forskellige kosttilskud i form af piller og miksturer af forskellige art.

Men hvor mange producenter har slået sig på bestemte former for kosttilskud og skabt sig et kendt – og oftest dyrt – brand, valgte Lekapharm at gå den stik modsatte vej. Så da de lancerede Lekaform-serien i 1995, var det for at give forbrugerne de kendte kosttilskud til en lavere pris. Så alle kunne få råd til dem.

Derfor finder du vidt forskellige kosttilskud som fiskeolie, Gelé Royal (propolis), Ginko Biloba og Q10 i Lekaforms sortiment. Samt helt almindelige vitamin-, jern-, og kalktilskud. Altsammen til lave, rimelige priser, der passer til enhvers budget.

Se det store udvalg ovenfor, og bestil dit Lekaform-kosttilskud online i dag på føtex.dk.