Little Tikes

Glæd dit barn med noget af det fantastiske legetøj fra Little Tikes. Den amerikanske legetøjsproducent udvikler lækkert legetøj og flotte legemøbler, der kan bruges såvel inde som ude. Udvalget er stort og bredt, og du finder meget af det her i shoppen. Tjek vores udvalg lige herunder.

Little Tikes – inspirerende inden- og udendørslegetøj 

Med legetøj fra Little Tikes giver du dit barn de bedste muligheder for at have det sjovt alene eller sammen med sine venner. Uanset, om der skal leges på legetæppet i børneværelset, inde i stuen eller udendørs på plænen eller terrassen, er legetøjet et godt valg. Det meste er fremstillet af plast, hvilket gør det robust og særdeles holdbart. Materialerne og forarbejdningen er helt i top, og designet er enkelt og farvestrålende. 

 

Tre grunde til at vælge Little Tikes:

  • Stort udvalg af flot og lækkert legetøj
  • Kan anvendes både inden- og udendørs
  • Oplagt til rolleleg – sololeg og sammen med andre

Meget af legetøjet fra Little Tikes er mindre udgaver af redskaber og udstyr, som de fleste voksne har i hjemmet. Det er derfor oplagt til rolleleg, hvor barnet kopierer de voksne og på den måde glider ind i roller, som det kender fra sin hverdag derhjemme, fra tv, børnehaven eller ture i byen. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Udvalget fra den amerikanske legetøjsgigant er stort og varieret. Her får du en kort liste over noget af det mest populære.

  • Little Tikes legehus – Et dejligt frirum for barnet, hvor det kan hygge sig og have det sjovt i den friske luft, også når vejret ikke er helt i top.
  • Little Tikes rutsjebane – En tur på en Little Tikes rutchebane kilder i maven og giver godt humør og sund kulør i kinderne. Et sikkert hit hos de mindste. 
  • Little Tikes gåbil – Når skridtene eller balancen ikke er helt på plads, eller den lille bliver træt i benene. Kan bruges som gåvogn både inde og ude. 
  • Little Tikes bil – Fuld fart frem med f.eks. touch’n’go og lydeffekter. Racer, biltransporter eller f.eks. en Little Tikes lastbil? Du finder det hele hos os.

Når du har fundet en favorit, bestiller du den på føtex.dk.