Little Tikes

Little Tikes legetøj er skabt til at holde børn i bevægelse og dyrke deres fantasi. Legetøjet forundrer og gør børnene nysgerrige efter at udforske verden og deres væren i den. Little Tikes kender børn og ved, hvad der skal til, for at gøre det rigtigt!

Prisvindende legetøj gennem 50 år

Little Tikes blev grundlagt helt tilbage i 1969. Når man har beskæftiget sig med børnenes leg og udviklet prisvindende legetøj gennem mere end 50 år, er det vel på sin plads at sige, at man kender børn.

Little Tikes har skabt legetøj, der har været familiens favoritter gennem generationer, fra legetøj til de helt små til den ikoniske Cozy Coupe gåbil og rutsjebaner. Til grund for hvert stykke legetøj ligger et vedholdende stykke arbejde med at designe, teste og overveje, hvad der tjener dig og din familie bedst. For Little Tikes har altid været fokuseret på at tilbyde intet mindre end det bedste legetøj.

Little Tikes ved, at hver ny dag er lig med nye eventyr og nye opdagelser for barnet. Mere end 50 års ekspertise i leg gør os til eksperter i at gøre det rigtigt!

Den originale gåbil

Gåbilerne fra Little Tikes vil få de små til at grine og hvine. Cozy Coupe klassikeren er sikker, robust og perfekt legetøj både indendørs og udendørs. Den stimulerer til aktiv leg, pirrer barnets fantasi og udvikler grovmotorikken. Gør gåbilen til en fast bestanddel af børneværelset, og se dit barns ansigt lyse op igen og igen. Bilen findes i forskellige designs og kan være omdrejningspunkt i mange fantasifulde legeuniverser!

Bevægelse og fantasi, der udvikler barnet

Leg under åben himmel giver børnene frisk luft i lungerne og uanede muligheder for at udfolde sig. Little Tikes udendørsprogram rummer bl.a. gynger og rutsjebaner, som ud over at holde børnene underholdt i timevis, også bidrager til at udvikle børnenes motorik og fysik, sanser samt evne til at koordinere og indgå i et samspil med andre børn.

Rolleleg er den perfekte måde at dyrke barnets fantasi på, udvikle deres forståelse af verden og deres væren i den – og det hjælper det bedste legetøj til rolleleg med. Little Tikes legetøj til rolleleg – fra let håndterbart legetøj til nedskalerede arbejdsbiler med realistiske funktioner – er designet til give næring til barnets fantasi og hjælpe med at udvikle dets sociale, emotionelle og kommunikative færdigheder.