Longo Vital

Longo Vital har siden 1974 givet danskere et dagligt tilskud af udvalgte vitaminer og urter. I dag fås Longo Vital i forskellige versioner med bl.a. ginseng eller ingefær. Longo Vital fås også i en særlig vegansk version og i versioner til folk over 50. Se udvalget og bestil online på føtex.dk.

Longo Vital – en alsidig serie af kosttilskud

Longo Vital fås i en række forskellige varianter, som tilbyder præcis det tilskud af vitaminer, mineraler og urter, som du synes om. Vælg mellem Longo Vital-kosttilskud til børn, kvinder, kvinder i overgangsalderen og til folk over 50. Eller til dig, der er veganer, dyrker sport, eller har brug for et ekstra tilskud af et bestemt vitamin.
 

Tre gode grunde til at vælge Longo Vital:

  • Har været et populært og udbredt kosttilskud herhjemme siden 1974
  • Gør det muligt at vælge produkter, der er målrettet dine præferencer
  • Nemt at indtage i hverdagen – både for voksne og til små børn

Longo Vital var noget helt nyt, da det klassiske pilleglas med den røde etiket blev lanceret i 1974. For hvor vi i årevis havde kunnet indtage en daglig vitaminpille med forskellige tilskud af mineraler, tilbød Longo Vital pludselig noget ekstra: Et yderligere tilskud af udvalgte urter.

Det var spændende nyt i 1970’erne, hvor mange havde fået øjnene op for alternativer til den traditionelle lægevidenskab. Derfor gik der ikke længe, før flere skiftede den gode, gamle vitaminpille ud med Longo Vital.
 

Longo Vital har holdt sig ung i snart 50 år

Men Longo Vital skulle vise sig ikke at være en modedille, der hurtigt forsvandt. For gennem årene har Longo Vital formået at udvikle nye produkter i takt med, at nye planter, rødder, vitaminer og mineraler fik opmærksomhed i den brede offentlighed. 

Derfor kan du i dag få Longo Vital med både hvidløg, ingefær, ginseng og andre plantebaserede tilskud, ligesom du kan få Longo Vital med ekstra zink og som jerntilskud med ekstra C-vitamin. Samtidig finder du også specialprodukter til særlige aldersklasser og aktivitetsniveauer. 

Se vores udvalg af Longo Vital-produkter herover, og bestil online hos føtex.dk i dag. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.