M2 Beauté

Når du anvender produkter fra M2 Beaute, bliver vipperne længere og brynene tættere. Du får langtidsvirkende effekt fra serum og øjeblikkelig fremhævelse af både bryn og vipper med professionel mascara og vippebukker. Få dine drømmevipper og form dine bryn med tættere hår. Se vores online udvalg herunder på føtex.dk.

Skab smukke øjne med M2 Beaute

Forlæng dine øjenvipper med en serumkur fra M2 Beauté, og skab fokus med en god mascara. Det populære mærke til vipper og bryn skaber resultater her og nu med mascara og vippebukker og på lang sigt med effektivt vippeserum. Gå ikke på kompromis – giv dig selv de lange vipper, du altid har drømt om.
 

Tre grunde til at vælge M2 Beauté: 

  • Brandet har professionel viden om vipper og bryn
  • Produkterne giver pleje og makeup til smukke øjne
  • Det er et anerkendt mærke, der giver gode resultater

Kun M2 Beauté dur, når du gerne vil have professionelle vipper og bryn. Det kendte mærke skaber gode og langtidsvirkende resultater med plejende serum og danner den smukkeste vifte af vipper med fantastisk mascara. Få glæde af M2 Beauté og den professionelle viden om både vipper og bryn. 
 

Hvordan får du længere vipper med M2 Beauté?

Du kan gøre meget med makeup alene, når du gerne vil forlænge dine vipper, men du kan også gøre andet og mere. M2 Beauté sørger for at forlænge dine vipper – både med og uden makeup. Læs mere om de effektive produkter til vipper og bryn herunder.

  • Vipper kan forlænges her og nu med en god mascara og vippebukker fra M2 Beauté. Mascaraen med tre forskellige børster tillader dig at skabe præcis det naturlige eller dramatiske look, du ønsker. Med vippeserum forlænger du dine vipper på blot 6-8 uger for et langtidsholdbart resultat. 
  • Bryn kan blive tættere og blive mørkere på blot 4-6 uger med en M2 Beauté brynserum. Brug serummet regelmæssigt, og opnå et langtidsvirkende resultat – det er nemmere at forme dine bryn, hvis de vokser tættere og er mere synlige.  

Hvorfor nøjes med korte eller tynde vipper – lad M2 Beauté hjælpe.